afbeelding van Tom
Tom Ondernemer

KantoorKaravaan

Kantoor houden en inspiratie opdoen in de natuur? Dat kan in de zelfvoorzienende mobiele werkplekken van de KantoorKaravaan.

Wij willen met de KantoorKaravaan bedrijven en ZZP-ers een unieke werkomgeving, inspiratieplek en natuurervaring bieden. Door slim gebruik te maken van de huidige technologie in combinatie met het upcyclen van vintage caravans maken we het mogelijk om van de mooiste natuur te genieten en tegelijkertijd onze professionele werkzaamheden te doen.

Een plantje op kantoor is leuk, maar wil je écht productief worden? Draai het dan om en ga in de natuur aan het werk. Effect bewezen. Logisch dat er steeds meer vraag naar komt naar dit 'natuurlijk werken'. Helemaal als dit ook nog eens 100 procent duurzaam gebeurt. De KantoorKaravaan is vanuit deze gedachte ontstaan. Met de technologie van nu kunnen we in principe overal werken waar we Wifi en mobiel bereik hebben. Een beschutte plek en verse koffie maken verhaal het compleet. Doordat we oude caravans 'upcyclen' - aan caravans geen gebrek in Nederland - tot zelfvoorzienende en strak ingerichte mini-kantoorunits, kunnen we de mooiste natuur op verantwoorde wijze tot onze tijdelijke werkomgeving omtoveren. Combineer dit met inspirerende wandelingen, hout sprokkelen voor het vuur, lunch verzamelen uit eigen moestuin en je 'into the wild' ervaring is compleet. Even afstand nemen van de drukke, razende wereld, een loopje in de natuur om tot nieuwe inzichten te komen. In de ‘altijd on’ maatschappij, is het fijn om af en toe even ‘off’ te zijn. Wel online kúnnen zijn, maar je hoofd de ruimte te geven, met de wind in de haren.

Nadat we in 2015 ons prototyping-jaar met succes hebben afgerond is het nu tijd om zowel kwalitatief als kwantitatief een slag te maken. We willen in 2016 de KantoorKaravaan uitbreiden van 2 naar minimaal 6 unieke rollende kantoorunits. Deze willen we vervolgens op twee 'vaste' locaties in Nederland neerzetten. Ook maken we een tour langs verschillende landgoederen en natuurgebieden. Zo laten we een groeiende groep bedrijven, ZP-ers én natuurbeheerders kennismaken met de KantoorKaravaan.

In 2016 trekt de KantoorKaravaan langs verschillende natuurlocaties door het land. Daarnaast staan we op twee vaste plekken. Deze worden medio maart bekend gemaakt.

afbeelding van Tom
Tom Ondernemer

Social entrepreneur, avonturier en realistisch optimist.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

Reacties (1)

Meepraten? Login

afbeelding van Jolanda
#kantoorkaravaan met #tinyhouse mijn ideale lifestyle is mobiel!
PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 596 projecten