afbeelding van Mark
Mark Ondernemer

JOEPIE! Eten & Drinken

JOEPIE! Eten & Drinken is het lekkerste en leukste bedrijfsrestaurant van Nederland verzorgd door mensen met een beperking.

JOEPIE! Eten & Drinken is een social enterprise met tot doel om de lekkerste en leukste professionele bedrijfscateraar van Nederland te worden. Met de inzet van mensen met een beperking ondersteunt door professionals op het gebied van horeca, catering, de begeleiding van mensen met een beperking en wet en regelgeving met betrekking tot de sociale werkvoorziening.

Afgestemd op uw wensen runt JOEPIE! uw koffiecorner, lunchkantine, bedrijfsrestaurant of verzorgen we de hapjes en drankjes bij uw vergadering of bedrijfsevent.  

JOEPIE! Eten & Drinken is een social enterprise met tot doel zoveel mogelijk mensen met een beperking een volwaardige werkplek binnen bedrijven en organisaties te bieden. Met deze ambitie wil JOEPIE! helpen bij het behalen van de doelstellingen, zoals die zijn geformuleerd in de wet banenafspraak en quotumwet arbeidsbeperkten.

Hierbij wil JOEPIE! Een gezonde commerciële exploitatie voeren die niet afhankelijk is van wisselende wet- en regelgeving en geen concessie doet aan de tevredenheid van de opdrachtgever.

Naast een goede uitgebalanceerde inrichting en organisatie van de werkomgeving zijn er drie pijlers die de basis vormen van onze organisatie;

 

1)        DUURZAME CATERING

Met het verzorgen van goed eten draagt JOEPIE! bij aan uw doelstelling om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We streven naar de hoogste kwaliteit, beste inkoop bij andere social enterprises. Wij doen er alles aan om verspilling van voedsel en talent tegen te gaan. En werken aan een duurzame inzet van medewerkers die een kans verdienen om bij u te werken.

 

2)          PROFESSIONELE BEGELEIDING

Om u de lekkerste broodjes, soepen, warme maaltijden, tussendoortjes en drankjes te kunnen serveren werken we met professionele koks en cateringmedewerkers. Voor het begeleiden van medewerkers met een beperking is ons personeel speciaal opgeleid. Daarnaast is het ook mogelijk om uw medewerkers tot professionals op te leiden.

 

3)           ADMINISTRATIEF ONTZORGEN

Om het u makkelijk te maken, de risico’s weg te nemen en u te helpen bij het organiseren, plannen en de afhandeling van de administratieve zaken heeft JOEPIE! een speciaal team.  Wij kennen de regels van A tot Z en zorgen ook dat we lokaal de contacten hebben die u kunnen helpen bij het succesvol inzetten van uw nieuwe medewerkers.

 

JOEPIE! werkt voor bedrijven en (semi)overheden

Bedrijven, non-profitorganisaties en (semi)overheden kunnen JOEPIE! Eten & Drinken inschakelen bij het behalen van hun maatschappelijke doelsteling met betrekking tot de duurzame inzet van medewerkers met een beperking.  

 

JOEPIE! Lekker leuk!

afbeelding van Mark
Mark Ondernemer

Sociaal en maatschappelijk betrokken ondernemer die een heldere visie heeft en deze visie kan vertalen naar concepten en oplossingen. Zijn creativiteit helpt hem bij het denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen. Vanuit zijn visie en doelstelling is hij instaat om bruggen te slaan tussen mensen. Pragmatisch in zijn aanpak. Een teamspeler in de uitvoering. Samen vooruitgang boeken is zijn uitgangspunt.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 390 projecten