afbeelding van Roel
Roel Ondernemer

Invi Bracelet

Deze stijlvolle armband biedt een slimme en geweldloze manier van zelfverdediging door middel van geur!

Invi is opgericht met één heldere missie: een veiligere wereld creëren door seksueel geweld te bestrijden. Maar liefst 1 op 3 vrouwen wereldwijd krijgt hiermee te maken en ook mannen kunnen slachtoffer worden. Zodoende heeft Invi een innovatieve en stijlvolle zelfverdedigingsarmband ontwikkeld. De Invi Bracelet vergroot het gevoel van veiligheid en stelt mensen in staat om zich op een legale en niet-agressieve manier te verdedigen, mocht dat ooit nodig zijn. Na activatie komt er een afstotende geurstof vrij bedoeld om een belager te demotiveren en omstanders te alarmeren.

Invi werk nauw samen met universiteiten en NGO's om met haar innovatie zoveel mogelijk impact te maken, zowel in Westerse - als in ontwikkelingslanden. Daarbij wordt met de armband meer bewustwording verspreid en worden taboes rondom het thema doorbroken. Ieder drager van de Invi Bracelet draagt hier direct aan bij en bouwt zo mee aan de nieuwe norm: reject sexual violence, promote equality!

afbeelding van Roel
Roel Ondernemer

Roel las een onderzoek over seksueel geweld in Europa en schok van de cijfers. Hij bedacht de Invi Bracelet om aandacht te vragen voor dit probleem en om een veiligere manier van zelfverdediging aan te bieden. Zijn doel is om met de Invi Bracelet vrouwen en mannen wereldwijd te verbinden in de strijd tegen seksueel geweld.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 290 projecten