afbeelding van Ineke
Ineke Ondernemer

IdealenKompas, de maatschappelijke marktplaats

Het IdealenKompas helpt goede ideeën te realiseren.

Het IdealenKompas helpt goede ideeën te realiseren. Het IdealenKompas matcht mensen met hulpvragen aan aanbieders van diensten en middelen: financiering, advies, extra handen, locaties, materiaal en meer.

Goed idee maar nog niet alles in huis? Bijdragen aan duurzame en maatschappelijke projecten? Maak een profiel aan op de maatschappelijke marktplaats en zet jezelf op de kaart. Daarmee word je zichtbaar, vindbaar en actief gematcht.

Het IdealenKompas matcht initiatiefnemers aan aanbieders en andersom. Via je eigen IdealenKompas account kun je rustig bekijken of die andere partij inderdaad een goede match is en een afspraak maken. Zo helpen wij deelnemers van het IdealenKompas om de wereld beter te maken, op hun eigen manier. 

Iedereen kan gratis een profiel aanmaken op het IdealenKompas. Mocht je bij een gemeente werken, of een andere organisatie of bedrijf en willen weten hoe je het IdealenKompas kunt gebruiken om heel gericht meer maatschappelijke en duurzame initiatieven te boosten, dan is een lokale, eigen versie van het IdealenKompas misschien iets voor jou.

Maatschappelijke en duurzame ontwikkeling kan sneller als initiatiefnemers, overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar beter weten te vinden. Daarvoor hebben we de maatschappelijke marktplaats het IdealenKompas ontwikkeld. Goede ideeën realiseer je samen!

GreenWish is oprichter van het IdealenKompas en heeft ruime ervaring met het begeleiden van initiatiefnemers. Via Voor de Wereld van Morgen willen we laten zien wat het IdealenKompas doet en hoe het werkt.

afbeelding van Ineke
Ineke Ondernemer

Algemeen jurylid

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website
PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 390 projecten