afbeelding van Ed
Ed Ondernemer

Hydroponics-Nederland

HYDROPONIC is een oplossing voor een duurzame, gezonde VOEDSELZEKERHEID

Wat wij zien is dat het systeem Hydroponics in Nederland niet echt ingeburgerd is. Aan de ene kant heb je de industriële hydroponics (grootschalig monoteelt) en aan de andere kant de cannabis teelt. Als het gaat om een simpel systeem als alternatief voor de groentetuin of stad farming dan is hydroponics zeker een goed, duurzaam  en gezond alternatief. Wat wij willen bereiken is een volledig circulaire, duurzame en gezonde Hydroponics.Wij zullen daarom proberen de meest recente internationale ontwikkelingen binnen de hydrocultuur technologie en onderzoek te publiceren. Wij willen ook een praktische hydroponics systeem ontwikkelen en bouwen zodat iedereen een systeem kan kiezen afhankelijk van leefomgeving. Van klein tot groot.

Wat wij geloven

Bij Hydroponics Nederland  zijn wij van mening dat als de verstedelijking blijft toenemen iedereen zich bewust moet zijn dat duurzame oplossingen voor het behouden van voedsel bronnen noodzakelijk wordt.  Hydroponics  is een belangrijke technologische oplossing die vandaag beschikbaar is en het mogelijk maakt mensen zelf hun voedsel te verbouwen. Hierbij is onze missie om te communiceren over hoe hydroponics  een duurzame  en biologische bijdragen kan leveren aan het voedselprobleem.

Onze belangrijkste doel is nu: Developing soil and hydroponic nutrients, and technologies to turn food waste streams into biobased materials for hydroponics growing systems. Wie kan ons daarbij helpen???

afbeelding van Ed
Ed Ondernemer

duurzame pioneer

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 596 projecten