afbeelding van Marjolein
Marjolein Ondernemer

HUMM Baby

HUMM is handig, (h)eerlijk en hip beddengoed voor baby's en peuters, gemaakt van biologisch katoen.

Met HUMM® heb je handig, (h)eerlijk en hip beddengoed waar je baby of peuter heerlijk onder slaapt. Mooi voor je kindje, de wereld en voor jou! 

Handig = opmaken in een handomdraai

Door een handig buideltje voor het matras, heb je nooit meer last van losgetrapte lakens of een prop onder het matras van de wieg of ledikant. 

(H)eerlijk = 100% biologisch katoen van duurzame kwaliteit

In biologisch katoen zitten geen pesticiden of polyesters, wat beter is voor je kindje, het milieu en de mensen die werken in de katoenteelt. Ons katoen is super zacht en van goede kwaliteit, zodat je langer van onze lakens en dekens kunt genieten en ze door kunt geven aan het volgende kindje. 

Hip = bijzondere prints en kleuren

Omdat we vinden dat handig en eerlijk ook mooi kan zijn, hebben we gekozen voor hippe prints en kleuren die iedere babykamer perfect afstylen. 

Onze missie

Wij willen het leven van ouders, grootouders en verzorgers een klein beetje makkelijker en leuker maken met iets simpels als een laken of deken. Door het verbeteren van het slaapcomfort, dragen we bij aan aan nachtrust van ouder en kind. Onze producten zijn handig in gebruik, super leuk, duurzaam en eerlijk. Ontstaan vanuit een eigen behoefte aan een product dat nog niet bestond. En dat per se biologisch moest zijn. En mensen met elkaar verbindt., want ons product moet je doorgeven. En daarmee maken we de wereld een heel klein stukje beter.

afbeelding van Marjolein
Marjolein Ondernemer

Wij zijn Laura en Marjolein van HUMM. 34 jaar zijn we allebei en we kennen elkaar al 30 jaar. Je kunt bijna zeggen dat we familie van elkaar zijn. In die 30 jaar is onze vriendschap door pieken en dalen gegaan, net zoals het leven. Maar op de een of andere manier vinden we elkaar altijd weer. Nu in HUMM®… Ontstaan vanuit een gedeelde gedachte: de struggle van moederschap en vriendschap maakt je uiteindelijk sterker. Ons motto is: Doe er wat mee! Geniet ervan en haal alles eruit. Voor ons betekent dat creatief zijn, zelfontplooiing, onze krachten bundelen en een positieve bijdrage leveren aan mens en natuur. Naast het moederschap en een carrière, is HUMM® het plekje waar we elkaar in bovenstaande vinden. En daar worden we blij van :)

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 310 projecten