afbeelding van Samira
Samira Ondernemer

Het Begint met Taal

De versneller van taalcoachend Nederland

Wij zijn Het Begint met Taal. De versneller van taalcoachend Nederland. Wij vinden dat het hier nog mooier wordt als alle 600.000 anderstaligen met een taalvraag in Nederland mee kunnen doen. Daarom versterken wij ruim 160 taalvrijwilligersorganisaties op zo’n 250 locaties in alle fases van hun bestaan. Doe je mee?

We geloven dat taalcoaching je wereld vergroot

Meedoen in de samenleving begint met taal. Om de taal te kunnen spreken heb je andere mensen nodig. Taalvrijwilligersorganisaties koppelen taalcoaches en anderstaligen aan elkaar. Wekelijks oefenen zij de Nederlandse taal en maken uitstapjes, bijvoorbeeld naar de bibliotheek of markt. Taalcoaching zorgt ervoor dat anderstaligen hun taal verbeteren, meer zelfvertrouwen krijgen en sneller meedoen. Er ontstaan waardevolle contacten tussen mensen, zoals vriendschappen. 

Wil je ook de samenleving een stukje mooier maken? Meld je aan als taalvrijwilliger.

afbeelding van Samira
Samira Ondernemer

Het Begint met Taal versterkt taalvrijwilligersorganisaties door heel Nederland bij het slim organiseren van taalcoaching aan anderstaligen. Wil je ook de samenleving een beetje mooier maken? Word dan taalvrijwilliger! Voor meer informatie zie www.hetbegintmettaal.nl.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over deze onderneming op de website

Ga naar website

Volg op social

PROJECTEN

MEER GERELATEERDE PROJECTEN

Alle 341 projecten