afbeelding van Nick
Nick Ondernemer

Hero Balancer

Fikse energiebesparing en CO2 reductie, met verbetering van het binnenklimaat, door middel van slimme, zelflerende regeltechniek.

Hero Balancer is jouw eigen digitale huismeester. Hero creëert een ideale afstemming tussen vraag en aanbod van warmte dankzij haar unieke kunstmatige intelligentie.

Hero Balancer stemt warmte aanbod scherp op warmtevraag af. Dit doen wij door je grootschalige verwarmingssysteem nooit meer overbodig te laten verwarmen. Wij berekenen de warmtevraag door de weersvoorspelling, jouw gebruikspatroon en de opwarm karakteristiek van jouw gebouw te analyseren met ons algoritme.

Dit resulteert in een energiebesparing en dus CO2-reductie van 10 tot 40 procent, en dat met behoud of vaak zelfs verbetering van comfort en binnenklimaat.

Hero is gemaakt voor grootschalige verwarmingsinstallaties. Zij werkt met installaties met een gebouwbeheersysteem, maar ook met cascade regelaars en losse thermostaat gestuurde ketels.

Dit product is interessant (toepasbaar) voor alle panden met een grootschalige verwarmingsinstallatie. Denk hierbij aan scholen, kantoren, showrooms, appartementencomplexen en zorginstellingen. Met ons nieuwe reseller programma is Hero nu ook interessant voor de installateur zelf.

Hero Balancer richt zich uitsluitend op de B2B markt.

Wat maakt Hero Balancer nou speciaal? Hero onderscheidt zich van zijn concurrenten op gebied van prijs, zonesturing, universele app voor alle systemen en merkonafhankelijkheid (koppelen met alle systemen).

afbeelding van Nick
Nick Ondernemer

Hoi ik ben Nick, marketeer bij Hero Balancer. Samen met de rest van het team brengen wij innovatie, verduurzaming en gebruiksgemak naar alle grootschalige verwarmingsinstallaties.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over deze onderneming op de website

Ga naar website

Volg op social

PROJECTEN

MEER GERELATEERDE PROJECTEN

Alle 343 projecten