afbeelding van Eric
Eric Ondernemer

Happy Old Factors

Het activeren van de Happy Factor bij ouderen. Doen waar ze gelukkig van worden en wat bijdraagt aan een mooiere omgeving.

Happy Factors activeert de Happy Factor van mensen en maakt ze bewust van hun omgeving, hun impact en ondersteunt bij het uitvoeren van projecten die ontstaan vanuit een intrinsieke motivatie. 

Momenteel bereiken we met onze aanpak jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Maar ook bij ouderen binnen de (ouderen)zorg zien we kansen om het geluk van mensen te vergroten en hen zingeving te geven. Hiermee gaan we eenzaamheid tegen en vergroten we de zelfstandigheid. We zien vooral ook kansen om jong en oud in projecten te verbinden. 

Onze aanpak bestaat uit een offline meet-up waarin we mensen van dromen naar doen brengen, van idee naar een concreet project. Om hier vervolgens op ons online platform alleen of in een groep mee aan de slag te gaan. Ons Happy Center en onze coaches staan klaar om te ondersteunen daar waar nodig. 

Dit is een aanpak die erg goed aansluit bij deze tijd, waarin buttom up initiatieven steeds vaker opbloeien en waarin mensen elkaar ook online steeds meer vinden. Het bied handvatten om op een toffe manier in verbinding te komen met anderen en bij te dragen aan een duurzamere en mooie wereld. Graag gaan we nu ook de uitdaging aan om dit voor ouderen toegankelijk te maken. Zodat ook zij vanuit hun Happy Factor aan de slag kunnen of bij mooie initiatieven aan kunnen sluiten. 

Met een team van gepassioneerde mensen maken we Happy Factors mogelijk! want voor zowel ons team als de projectteams geldt: "alleen kan je veel, samen kan je alles!" 

Happy Factors - the sustainable movement. 

afbeelding van Eric
Eric Ondernemer

Verbinder, creatief, ondernemend. Mijn kernwaarden: Vertrouwen, Verantwoordelijkheid en Plezier. Ik ben 38, vader van 2 kinderen. Deze 2 jongens zijn mijn drijfveer. Ik wil mijn bijdrage leveren, zodat onze generatie geen voorschot neemt op hun wereld.

Update

De afgelopen twee weken hebben we Meet-ups gehouden met studenten van ROC Aventus. Hier zijn fantastische ideeen uitgekomen waar de leerlingen in groepen mee aan de slag gaan. Een van de mooie projecten die hieruit voort is gekomen en ons nog meer inspireert om Happy Old Factor verder uit te werken is "Jong en oud geluk". Hun doel is om jong en oud samen te brengen en de probleem jongeren het gevoel te geven ook een inbreng te hebben in onze samenleving door samen met ons voor de ouderen activiteiten te bedenken waardoor de ouderen zich minder eenzaam voelen en de probleem jongeren meer positiviteit in hun leven krijgen.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 390 projecten