afbeelding van Yagmur
Yagmur Ondernemer

Greenstory

Innovatieve essentials voor kantoor, studie & meer!

Wat is Greenstory?

Op ourgreenstory.com vind je innovatieve, duurzame schrijf- en papierwaren die je elke dag kunt gebruiken. Onze best sellers zijn GreenBook, een customisable whiteboard notebook, en GreenSleeve, een laptophoes van geryclede visnetten. Ze zijn mooi & makkelijk: we willen het dagelijks leven duurzaam maken, stapje bij stapje, zonder in te leveren op kwaliteit of design. 

Hoe doen we groen?

Wij geloven in de kracht van een individu om een verschil te maken. Elk product is de keuze voor een verhaal: kies jij voor 'a green story'? Wij wel! Daarom werken we aan het zo groen mogelijk produceren, verpakken en verzenden van onze duurzaam ontworpen essentials.

We werken samen met verschillende initiatieven, zoals de Fawaka Ondernemersschool. om duurzaamheid een vanzelfsprekendheid te maken. Fawaka leert kinderen over duurzaamheid op een interactieve manier, namelijk door zelf een bedrijfje op te zetten. Ook hebben we samen met ASN Bank Wereldprijs Winnaar IKcircuLEER een levende lesbrief gemaakt met Greenstory als case study. We geloven dat dat een belangrijke stap is naar een groene toekomst! 

Waar zijn we nu mee bezig?

Met deze producten willen we inspireren om duurzaamheid te integreren in het dagelijks leven van iedereen. Daarom zijn we druk bezig met het vergroten van de zichtbaarheid van ons merk, bijvoorbeeld via social media (scroll naar beneden voor links). Ook zijn de meeste producten op maat te maken, perfect dus als relatiegeschenk of voor op het kantoor!We zijn momenteel bezig met het maken van een limited edition van GreenBook met als thema Give Back to your community, en er zijn nog veel meer spannende veranderingen zijn op komst! 

 

Doe je mee?

Heb je ideeën over onze producten, promotie, of werkwijze? Of vind je het leuk om op een andere manier bij te dragen aan ons enthousiaste team? Neem dan contact op met wecare@ourgreenstory.com

De Greenstory schrijfwaren en kantoorartikelen te koop via onze webshop en in verschillende fysieke winkels.

 

afbeelding van Yagmur
Yagmur Ondernemer

Mede oprichter aGreenStory.nl, vegetarier, momenteel deelnemer aan het Erasmus for Young Entrepreneurs traineeship in Engeland.

Update

Er zijn grote veranderingen op komst! Blijf je op de hoogte? https://www.facebook.com/ourgreenstory/

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 352 projecten