afbeelding van Klaas
Klaas Ondernemer

Greener - Mobiele batterij op locatie

Greener Power Solutions levert (tijdelijke) on- en off-grid elektrische energie door middel van mobiele batterijen.

Greener power solutions levert (tijdelijke) on- en off-grid elektrische energie door middel van mobiele batterijen in een zelfstandig netwerk of in combinatie met andere energiebronnen.

Greener gelooft dat in de komende decennia verbrandingsmotoren, zoals in auto’s, brommers, dieselaggregaten, enz. uit ons straatbeeld zijn verdwenen. Wat begint met invoeren van milieu zones voor oude diesels zal op den duur uitlopen op een algeheel verbod op uitstoot van schadelijke uitlaatgassen in onze leefomgeving.

Duurzame energie

Om duurzaam opgewekte energie efficiënt te kunnen gebruiken, wordt deze nu al steeds vaker opgeslagen met batterijen. Zodoende is het mogelijk zonne-energie die overdag is opgewekt, ’s avonds te gebruiken!

Op tal van plekken staan op dit moment dieselaggregaten te draaien om festivals, evenementen en bouwplaatsen van stroom te voorzien. Door de batterijen met zonne- en windmolen energie op te laden en naar deze locaties te brengen kan ook hier de energievoorziening duurzaam worden!

Mobiele batterijen

Greener heeft een mobiele batterij ontwikkelt die in een halve zeecontainer past. Dankzij het formaat van de container en de hoge capaciteit van lithium batterijen is het mogelijk grote hoeveelheden duurzame energie op locatie aan te bieden. Met onze systemen bieden wij een stil en schoon alternatief voor het dieselaggregaat op evenementen, bouwplaatsen, vliegvelden, havens en zetten wij de eerste stap om onze leefomgeving vrij te maken van uitlaatgassen!

Voor mee informatie kun je ook terecht op onze website, of stuur een e-mail!

afbeelding van Klaas
Klaas Ondernemer

Klaas is afgestudeerd als bouwkundig ingenieur met een heldere en ambitieuze kijk op de ontwikkeling en realisatie van hernieuwbare energie voor de markt. Met zijn ervaring als projectmanager zijn alle aspecten van de ontwikkeling van een project hem bekend.

Update

Peakshaven in Amsterdam; Milkshake festival draait op duurzame stroom dankzij Greener. Tijdens Milkshake festival 2018 draaiden dit jaar een stuk minder dieselaggregaten. Dankzij de batterij van Greener is het mogelijk de bestaande netaansluiting van de gashouder te gebruiken om het festival op te draaien. In samenwerking met de festival organisatie en ZAPconcepts is dit weekend een grote stap gezet in het verbeteren van de stroomvoorziening op festivals.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Klimaatbescherming

Alle 289 projecten