afbeelding van Myrna
Myrna Ondernemer

Good Living 4 All

Verbeter de wereld, begin bij je boodschappen!

Good Living 4 All maakt het consumenten gemakkelijk om duurzamere keuzes te maken voor alle dagelijkse boodschappen.

Als je meer bij wilt dragen aan een eerlijke, diervriendelijke en duurzame wereld, dan kun je als individu heel gemakkelijk een enorm verschil maken, iedere dag weer. Dit kan door als consument te kiezen voor producten die:1) een eerlijke prijs hebben2) plantaardig zijn3) biologisch/biodynamisch zijn en4) zo milieuvriendelijk mogelijk zijn geproduceerd.Dit geldt voor al je boodschappen: versproducten, lang houdbare levensmiddelen, verzorgingsproducten en cadeauartikelen. Hoe meer je van deze producten de duurzame varianten koopt, hoe groter het verschil is dat je maakt.

Vaak is dit echter gemakkelijker gezegd dan gedaan: Het duurzame aanbod in de supermarkten groeit, maar het blijft moeilijk om bij al je boodschappen te voldoen aan al deze duurzaamheidscriteria. En de meeste mensen hebben vaak geen tijd om naar verschillende winkels te gaan of om allerlei producten onderling met elkaar te gaan vergelijken.

Bij Good Living 4 All hebben we al het voorwerk al gedaan. Hier vind je in één webshop een breed assortiment van de meest duurzame producten: plantaardig, biologisch/bio-dynamisch, met een eerlijke prijs én zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd. Daarnaast vind je op de website informatie over de producten, producenten en het belang van duurzame productkeuzes.

Een deel van de opbrengst van de webshop wordt besteed aan het realiseren van een gezamenlijk voedselbos.

Good Living 4 All is een sociale onderneming met als doel het verbeteren van de leefwereld voor mens en dier en het verbeteren van het milieu.

afbeelding van Myrna
Myrna Ondernemer

Oprichter van Good Living 4 All. Al sinds mijn vroege jeugd voel ik mij zeer betrokken bij dieren en in toenemende mate bij hun welzijn, vanuit hun eigen intrinsieke waarde. De laatste jaren zie ik steeds meer de onderlinge verbondenheid tussen mens, dier, natuur en milieu en het belang van een respectvolle omgang met alle vier. Voor onszelf, maar ook voor de leefbaarheid van anderen, overal ter wereld en in de toekomst. Via de Dierenbescherming heb ik nu de volgende stap gezet richting mijn levensmissie: me als ondernemer inzetten om mensen te informeren over het belang van duurzame, mens- en diervriendelijke keuzen en hen het zo gemakkelijk mogelijk maken hier ook daadwerkelijk voor te kiezen.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 390 projecten