afbeelding van Carlien
Carlien Ondernemer

Geef wat goeds

Geef wat goeds maakt het via een keuzetool makkelijk (en normaal) om duurzame cadeaus te geven!

Geefwatgoeds.nl moet de drempel verlagen om iets duurzaams kado te geven. Het plan is om hiervoor een perfect uitgewerkte tool te maken, waarin je met enkele stappen (hier is al een plan voor) uitkomt bij goede cadeaus (zowel passend bij de persoon als goed voor de wereld). De selectie van cadeaus moet breed zijn: zowel lokale zelfgemaakte creaties als commerciele, exlusievere producten krijgen een plek.

Deze cadeaus kun je vervolgens gelijk bestellen en deze worden vervolgens op zo duurzaam mogelijke wijze thuisbezorgd. Bij de bezorging zou ik graag een wisselwerking met de klant willen hebben door de mogelijkheid te bieden wat weer mee te geven aan de bezorger voor de Voedselbank. Zo wordt het een mooie win-win voor meerdere partijen. Daarnaast zou ik net voor het afrekenen in de webshop de optie willen geven voor 'Stuur een oudere een kaartje' om de eenzaamheid tegen te gaan. Natuurlijk is dit optioneel voor klanten. Zo geef je dus dubbel wat goeds! 

Op dit moment zijn er webshops met duurzame producten, maar helaas zijn er nog maar weinig écht goed uitgewerkt en geen van allen heeft een goede, gemakkelijke keuzetool. Dat is dan ook het unique selling point van geefwatgoeds.nl. Daarnaast onderscheiden wij ons met de extra 'geefwatgoeds'-elementen als de Voedselbank, het kaartje voor ouderen en andere intiatieven die we hier in de toekomst aan toe zouden willen voegen. 

Wij maken iets goeds geven zo makkelijk dat iedereen voortaan cadeaus op deze manier wil bestellen en geven. Dat is de droom! 

NB: Op dit moment is enkel de domeinnaam geclaimd, verder staat er nog niets online. Wel heb ik zelf een ander duurzaam platform online, genaamd GoedvoordeWereld.nl. 

 

afbeelding van Carlien
Carlien Ondernemer

Hi! Ik ben Carlien Laarman, een ambitieuze onderneemster van 26 jaar. Sinds 2011 heb ik mijn eigen eenmanszaak in online communicatie en de afgelopen jaren heb ik met veel plezier anderen geholpen met mijn vaardigheden in webdesign, development en grafisch ontwerp. De afgelopen jaren besefte ik steeds meer dat ik mijn steentje aan de wereld nog meer wil bijdragen. Daarom ben ik in 2015 gestart met CVopmaken.nl, een waarmee ik samen met een team van freelancers mensen aan een perfect CV help. Fantastisch om de bedank-mails te ontvangen: daar doe ik het voor! Sinds dit jaar ben ik in de avonduren actief bezig met het blog GoedvoordeWereld.nl - waar ik mijn eigen zoektocht naar duurzame producten en initiatieven deel. Maar, daar houdt het niet mee op: ik wil nog veel meer goeds doen! Vandaar dat ik met een van mijn ideeën meedoe aan deze wedstrijd, ik ben benieuwd of anderen net zo enthousiast worden van dit project :)

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website
PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 390 projecten