afbeelding van Davey
Davey Ondernemer

FixjeiPhone.nl

Veel mensen gooien hun oude iPhone scherm weg, zonde toch? Help aan een beter milieu en lever je oude iPhone scherm in!

Je iPhone scherm inleveren voor een beter milieu

Veel mensen hebben een kapot iPhone scherm. Tegenwoordig kan je deze gelukkig erg eenvoudig zelf repareren of laten repareren. Wat de meeste mensen niet weten is dat het kapotte iPhone scherm vaak gewoon in de prullenbak wordt gegooid en dat is toch zonde?

Help het milieu!

Veel beter dan het scherm weggooien is het iPhone scherm inleveren, vervolgens wordt dit scherm gebruikt voor het maken van een nieuw scherm en dat is natuurlijk erg goed voor het milieu. Recyclen is immers beter dan nieuw maken. Het inleveren van je iPhone is mogelijk bij FixjeiPhone en het is erg gemakkelijk en ook nog eens binnen enkele minuten gefixed. We geven ook nog eens handleiding hoe je jouw telefoon zelf maakt. Dat is wel net zo makkelijk!

Ook nog een leuke vergoeding

Naast dat het inleveren van je iPhone veel beter is voor het milieu ontvang je hiervoor ook nog eens een leuke vergoeding omdat het scherm gebruikt kan worden voor het maken van een nieuw scherm. De vergoedingen zijn ook nog eens erg leuk, zo ontvang je voor een kapot iPhone 6 scherm nog meer dan € 10,-

Hoe kan je jouw scherm inleveren?

Wil jij ook meewerken aan een beter milieu? Doe dan direct mee en bekijk op de website van FixjeiPhone direct hoe jij mee kunt doen aan het inleveren van je kapotte scherm. Je kunt daar in 5 simpele stappen zelf je scherm inleveren. Na het ontvangen van het scherm wordt er gekeken of er van het oude scherm een nieuwe kan worden gemaakt. Direct na de controle wordt het geld overgemaakt.

FixjeiPhone staat erg veel in contact met haar website bezoekers. Door veel contact met onze klanten te hebben weten we als geen ander dat een kapot iPhone scherm tegenwoordig vaak in de prullenbak verdwijnt maar dat is natuurlijk helemaal niet nodig! Het oude iPhone scherm wat normaal gesproken in de prullenbak zou belanden kan gewoon gebruikt worden voor het recyclen naar een nieuw scherm. Een groot voordeel hiervan is dat het scherm grotendeels het te gebruiken is en dat scheelt natuurlijk voor het milieu!

Gelukkig hebben we niets nodig, het enige wat we nodig hebben is jouw hulp! We hopen dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun kapotte iPhone scherm in te leveren zodat deze uiteindelijk kan worden gebruikt voor het maken van een nieuw scherm.

Door een speciale pagina op te richten (http://www.fixjeiphone.nl/kapotte-iphone-scherm-inleveren/ ) en daarnaast ook nog eens mensen erop te wijzen dat dit erg belangrijk is proberen we zoveel mogelijk schermen te hergebruiken om ze uiteindelijk te laten recyclen. Om mensen extra te motiveren geeft FixjeiPhone ook nog eens een ruime vergoeding voor het inleveren van je kapotte scherm, mooier kan het toch niet worden?

afbeelding van Davey
Davey Ondernemer

FixjeiPhone is de grootste iPhone reparatie website van de Benelux. Naast de best mogelijke reparatie handleidingen willen wij werken aan het verbeteren van het milieu, en dat begint met het inleveren van je iPhone scherm!

Update

Inmiddels ontvangen we maandelijks al meer dan 100 defecte schermen die gebruikt kunnen worden voor de recycling van een goed scherm! #trots

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 390 projecten