afbeelding van Jacob Jan
Jacob Jan Ondernemer

FaunaVilla | Duurzaam & luxe dierenhotel

FaunaVilla: een luxe dierenhotel, bedoeld om biodiversiteit te bevorderen. Duurzaam onderkomen voor verschillende (tuin)diersoorten

Wij willen bereiken dat zoveel mogelijk mensen zich bewust worden van het leven in de tuin, en daar op verantwoorde wijze mee om weten te gaan. Bovendien willen we de noodzaak van duurzaamheid benadrukken en tuineigenaren een mogelijkheid bieden te laten zien dat zij zich daarvan bewust zijn. Hoveniers kunnen dit element gebruiken als 'kapstok' om bij de aanleg van een tuin met hun klanten het belang van duurzaamheid en biodiversiteit in de tuin te bespreken. De FaunaVilla is de Dopper(r) van de tuin.

De FaunaVilla is bedoeld voor meer biodiversiteit in de tuin. Daarbij hebben we niet alleen gekeken naar de solitaire bijen, vlinders en graafwespen, maar ook naar tuinvogels en egels, door een nestkastje en egelburcht in het element op te nemen. Daarnaast is de FaunaVilla een statement. De gebruiker laat zien dat hij duurzaamheid en biodiversiteit in zijn omgeving belangrijk vindt. Voor de relatiemarketing is de FaunaVilla een uniek product om het duurzame karakter van de gever onder de aandacht te brengen. De FaunaVilla is de Dopper van de tuin. De FaunaVilla is volledig opgebouwd uit duurzame materialen, reststoffen, en natuurlijke onderdelen, zoals brandhout, stro en dennenappels en wordt gebouwd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Kort gezegd: we hebben geld voor marketing nodig. Het product is af, de kunst is om een product dat er heel goedkoop uit ziet, aan de man te brengen. Daarvoor is het vermarkten van de boodschap en de missie een vereiste.

Marketing, marketing, marketing, marketing....

afbeelding van Jacob Jan
Jacob Jan Ondernemer

Duurzaam denkende tuineigenaar, werkzaam bij een groene leverancier van infra-producten in de GWW-sector en eigenaren van de openbare ruimte.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 596 projecten