afbeelding van Marcel
Marcel Ondernemer

FairFriends

De sympathiekste webwinkel van Nederland, en meer...

FairFriends, samen naar een duurzaam leefbare wereld.

Jaarlijks zetten tienduizenden mensen zich in voor een betere wereld. Vaak werken zij samen vanuit een stichting of bedrijf en altijd is een ideëel doel de meest drijvende kracht.

FairFriends richt zich vooral op al deze kleinschalige initiatieven en biedt ze een gemeenschappelijk online platform waar ze elkaar versterken. FairFriends is een webwinkel, een informatie- en promotieplatform en crowdfunding in één. Een eerlijke plek waar altijd wat te beleven is. 'Samen sterk en succesvol', is ons motto!

Van samenwerken wordt iedereen beter. Dat is de kerngedachte. Dat geldt voor fairtrade ondernemers en net zozeer voor goede doelen. Elkaar helpen er versterken is steeds meer nodig. Drie concrete aanleidingen:

  • Eén op de vijf webwinkels sluit binnen een jaar.
  • Overheidssubsidies voor goede doelen worden gestaakt of beperkt.
  • Veel eerlijke en verantwoorde producten bereiken de consument via een lange weg met diverse wederverkopers. Het is lastig om aan te tonen wat écht een eerlijk en duurzaam product is, ondanks de tientallen keurmerken.

Gelukkig blijven veel mensen zich inzetten voor een duurzaam leefbare en sociale wereld. FairFriends helpt daarbij en biedt oplossingen voor de genoemde problemen!

Bevlogen fairtrade en verantwoorde ondernemers, een websitebouwer, een ontwerper en een heleboel vrienden (allemaal Fair Friends!).

Voor de bouw van de webwinkel is het volledige budget bijeengebracht door de deelnemende ondernemers. Voor het integreren van functionaliteit voor fondsenwerving voor goede doelen is nog geld nodig en daarom doen we mee aan dit sympathieke initiatief van de ASN-bank.

afbeelding van Marcel
Marcel Ondernemer

Mijn credo: Sociaal ondernemen is de sleutel tot 'happy made products', gemaakt met respect voor mens en natuur!

Winnaar ASN Bank Wereldprijs

van het jaar 2012

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 369 projecten