afbeelding van Vanessa
Vanessa Ondernemer

Fair Fashion Stylist

Advies voor een duurzame en eerlijke kledingstijl - Workshop duurzaam combineren - Fair Fashion Ruil Event

Fair Fashion Stylist

Een Fashion stijladvies is misschien wel het beste cadeau dat je aan jezelf en de wereld kan geven. Investeren in een duurzame garderobe is een kwestie van simpele aanpassingen aanbrengen op een lange termijn.

Duurzame garderobe

Met kleding bezig zijn is leuk en moet ook zo blijven. Begin met kleine stapjes, die ik je adviseer. De aanpassingen voor een duurzame garderobekast doen we door samen een kastcheck te doen. Na de kastcheck weet je precies wat je hebt, wat je gaat houden en welke nieuwe combinaties je kunt maken. Vaak zijn dit al zó veel nieuwe combinaties, dat nieuwe dingen kopen helemaal niet nodig is. Tijdens de kastcheck kijk ik welke kleuren je mooi flateren en welke modellen goed passen bij je figuur.

Items die weg kunnen, gaan ook echt meteen weg. Je kunt ze bijvoorbeeld naar de kringloopwinkel brengen, of verkopen, zodat je weer wat geld spaart voor het geval dat je weer nieuwe items nodig gaat hebben om je garderobe aan te vullen.Tot slot geef ik je adressen en merken van fair fashion.

Fair Fashion Ruil Event

Naast een Fair Fashion Stijladvies organiseer ik, Vanessa Pilloni, eens per jaar een Fair Fashion Ruil Event. Duik in jouw kleerkast en selecteer een 5 tot 10 items die er goed en modieus uitzien, ruil die met dat ene bloesje dat je doet stralen en ga met een ‘nieuwe’ look de lente tegemoet! Tijdens het event bekijk je eerst wat iedereen heeft meegenomen. Hierna mag je kleding passen waarvan jij denkt dat deze een prima aanvulling op jouw collectie zijn en tot slot kun je de kleding ruilen.

Het doel is dat iedereen weer tevreden naar huis gaat. Tijdens het event heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan Fair Fashion Stylist Vanessa Pilloni over stijl, combinaties, kleur of maat.

afbeelding van Vanessa
Vanessa Ondernemer

Mijn missie is om mensen inzicht te geven in hoe je met fair fashion een inspirerende, innovatieve en fashionable kledingstijl creëert. Als fair fashion stylist maak ik mensen er bewust van hoe je met je de huidige items uit je kast mooie setjes maakt. Tevens adviseer ik welke fair items je nieuw of tweedehands aanschaft voor een duurzame garderobe.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 310 projecten