afbeelding van Karin
Karin Ondernemer

Fair Fabrics

Design voor eerlijk wonen

Fair Fabrics is een Nederlands interieurlabel met een eigen fairtrade wooncollectie.

Wij ontwerpen en selecteren tapijten, dekens, glaswerk en aardewerk samen met lokale ambachtslieden uit verschillende landen. Naast onze eigen collectie ontwerpen wij ook producten op maat en exclusieve productlijnen voor onze klanten.

Een betere wereld voor ambachtslieden, daar streven wij naar. Daarom stimuleren wij duurzame en transparante handel. Wij geven een eerlijke prijs, steunen ondernemerschap en werken samen met lokale producenten in landen die extra baat hebben bij economische ontwikkeling.

video: https://www.youtube.com/watch?v=80oKbpfs6IQ

afbeelding van Karin
Karin Ondernemer

“Ik ben Karin Reinders. In 2011 richtte ik Fair Fabrics op. Na jaren van reizen en werken in het culturele veld, voelde ik me aangetrokken door de prachtige ambachten die in elk werelddeel weer op een andere manier worden uitgeoefend. Ik besloot op zoek te gaan naar producenten. Tijdens mijn zoektocht verdiepte ik me in andere culturen, religies en leefgewoonten. Ik ontdekte niet alleen mooie producten, maar werd ook geraakt door de verhalen achter deze producten. Via Fair Fabrics deel ik handgemaakte producten met Nederlandse bedrijven en consumenten. En tegelijkertijd steun ik ambachtslieden, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn. Namelijk bijzondere, unieke en vooral persoonlijke producten maken.”

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 390 projecten