afbeelding van Jochem
Jochem Ondernemer

Energiekliek - het grootste overzicht met bespaartips

Het grootste en best te doorzoeken overzicht met tips om energie te besparen, waar je ook nog eens leert hoe je die tips kunt uitvoeren.

Wij geloven dat iedereen energie kan besparen zonder dat dit veel geld kost. Zo krijg je meer financiële vrijheid en draag je bij aan een beter milieu. Met een paar simpele dagelijkse handelingen en enkele gratis aanpassingen in huis is veel energie te besparen. Daarom is het onze missie zoveel mogelijk mensen te leren hoe zij energie kunnen besparen door hun gedrag te veranderen. Wanneer iedereen in Nederland bewust omgaat met zijn energieverbruik, hebben wij ons doel bereikt.

Een goed te doorzoeken overzicht met bespaartips én een online energiebespaarcoach Het bespaaroverzicht Ik kon geen handig overzicht vinden met bespaartips, dus heb ik het gebouwd. Het is, voor zover ik heb kunnen achterhalen, het grootste en best te doorzoeken overzicht met tips om energie te besparen geworden. Zie http://energiekliek.nl. Een online energiebespaarcoach Zo'n 750.000 huishoudens in Nederland hebben moeite om maandelijks hun energierekening te betalen. Dat is een enorm aantal en een groot probleem. Het verduurzamen van het huis is vaak te duur voor deze groep. Aan de andere kant wijst onderzoek uit dat huishoudens die hun huis wél verduurzamen, vaak niet het maximale bespaarpotentieel van die investering behalen omdat zij 'ruimer' omgaan met hun energieverbruik. De oplossing: huishoudens op een leuke, toegankelijke en persoonlijke manier leren hoe zij energie kunnen besparen. Door een aantal simpele (gratis) aanpassingen en handelingen in huis is veel geld te besparen. Mét begeleiding van een online energiecoach gaat dat zeker lukken! Zie ook http://energiekliek.nl/hoehetwerkt

De komende maanden wordt Energiekliek aangeboden aan gemeenten, woningcorporaties en energiemaatschappijen. Ken je of ben je iemand in dat veld? Dan horen we heel graag van je!

De afgelopen maanden is een aantal pilots uitgevoerd aan de hand waarvan een effectief bespaarprogramma is opgesteld. In de komende maanden wordt daarom bekeken welke gemeenten, woningcorporaties of andere instanties Energiekliek willen aanbieden aan hun huishoudens. Zo gaan we ervoor een enorme positieve impact te maken op het milieu en de financiële vrijheid van honderdduizenden huishoudens in Nederland.

afbeelding van Jochem
Jochem Ondernemer

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Klimaatbescherming

Alle 596 projecten