afbeelding van Jeroen
Jeroen Ondernemer

ElektrischeAutolease.nl

Wij helpen consumenten & bedrijven bij het kiezen van een 100% elektrische (lease)auto.

Missie - Het is onze missie om iedereen in Nederland te helpen met de overstap naar een 100% elektrische auto, zowel bedrijven als consumenten. Wij dragen bij aan een duurzame samenleving omdat elektrische auto's bij het rijden 0% CO2 uitstoten dit draagt bij aan minder opwarming van de aarde. Daarnaast maakt dit de luchtkwaliteit (vooral in de steden) stukken beter.

Het platform - ElektrischeAutolease.nl is een landelijk werkend platform voor het leasen van elektrische auto’s. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Aan de ene kant het aanbod van alle elektrische auto’s die beschikbaar zijn (en beschikbaar worden) in Nederland. Aan de andere kant bedrijven en consumenten die geïnteresseerd zijn in het leasen van een elektrische auto.De website biedt een volledig overzicht van alle elektrische auto’s in Nederland. Er zijn filter opties zodat er makkelijk een keuze kan worden gemaakt voor een elektrische auto die past bij de wensen. Wanneer de keuze gemaakt is, dan is er de mogelijkheid om direct een persoonlijke offerte aan te vragen bij de leasemaatschappij.

Onderscheidend - We onderscheiden ons van andere platformen en ook van leasemaatschappijen door ons te focussen op het leasen van 100% elektrische auto’s. De selectie van de auto's gebeurt op basis van mate van elektrische aandrijving, als de auto deels wordt aangedreven door een elektromotor en deels door een benzinemotor zoals bij hybride auto's dan wordt deze auto niet opgenomen in het overzicht. Wij bieden echt alleen maar 100% elektrische auto's. We willen de fossiele brandstoffen juist verbannen. Bij ons vindt u dus geen diesel- of benzineauto’s. Wij geloven in een emissie-vrij Nederland en willen daar graag het voortouw in nemen.

Informerend - Naast de mogelijkheid om alle elektrische auto’s met elkaar te vergelijken en te filteren op de wensen die de klant stelt aan een elektrische auto, proberen wij ook zoveel mogelijk extra informatie te geven op de website over elektrische auto’s en leasen in het algemeen. Zoals informatie over bijtelling, de goedkoopste elektrische auto’s van dit moment, de populairste modellen etc.

Eigen bedrijfsvoering - Zelf proberen we ook zoveel mogelijk een duurzame bedrijfsvoering te hebben door zo min mogelijk te reizen en vooral op afstand te werken, dat kan gelukkig goed met een online platform.

Voor de wereld van morgen - We hopen via Voor de wereld van morgen andere ondernemers te vinden of eventueel een coach die dezelfde missie heeft, waardoor we elkaar kunnen helpen en de gemeenschappelijke doelen samen kunnen bereiken!

 

afbeelding van Jeroen
Jeroen Ondernemer

Online Marketeer & Ondernemer

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over deze onderneming op de website

Ga naar website
PROJECTEN

MEER GERELATEERDE PROJECTEN

Alle 343 projecten