afbeelding van Richard
Richard Ondernemer

Efficiator

Alle woningen naar een A⁺⁺-label

Wij ontwikkelen 's werelds eerste standaard upgrade set voor woningen om een A⁺⁺-label te bereiken.

Met de Efficiator worden bedrijven in staat gesteld hun klanten en werknemers te vergroenen op een ongekend eenvoudige en effectieve manier. Geen lastige keuzes of moeilijke vragen aan consumenten. Er is geen kennis  of ervaring nodig om een woning te upgraden.

Consumenten maken gratis gebruik van Efficiator. De tool genereert binnen twee minuten een offerte, inzicht en een afspraak wanneer onze installateurs beginnen met werken.

Grote bedrijven willen en moeten klanten te vergroenen en daardoor een beter imago krijgen. Efficiator biedt de uitgelezen mogelijkheid om verduurzamen van woningen te laten uitvoeren in een unieke whitelabel setting. Voor grote consument bewuste bedrijven een fantastische mogelijkheid behaalde resultaten bij woningen van klanten te gebruiken voor eigen duurzame doeleinden.

Leveranciers van "groene" producten en diensten hebben de grootste moeite consumenten te bereiken. Door de bundeling van producten, diensten en opdrachten in één opdracht wordt het voor installateurs rendabel om voor consumenten te werken. Ons multisided platform faciliteerd efficientie.

Efficiator is de beste manier om snel veel mensen actief bij de energietransitie te betrekken door ze minder te laten betalen! Dat is de toekomst. 

afbeelding van Richard
Richard Ondernemer

Richard van Ravenstein Oprichter & CEO Richard (1967) wil een positieve impact wil hebben op de maatschappij. Als initiatiefnemer van de Efficiator kan hij zijn ervaringen in de installatiebranche en energiebranche combineren. zijn motto is; verbeter de wereld begin bij jezelf!

Update

www.efficiator.nl

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Klimaatbescherming

Alle 352 projecten