afbeelding van Richard
Richard Ondernemer

Efficiator

Alle woningen naar een A-label

Wij ontwikkelen 's werelds eerste standaard upgrade set voor A-woningen: de EFFICIATOR.

Met de Efficiator worden bedrijven in staat gesteld hun klanten en werknemers te vergroenen op een ongekend eenvoudige en effectieve manier. Geen lastige keuzes of moeilijke vragen. Consumenten mogen gratis gebruik maken van de Efficiator, betaald door bedrijven. Door objectieve informatie, toegespitst op de thuissituatie, kunnen zonder dure adviseurs huizen ge-upgrade worden naar een A-label.

Grote bedrijven worden gedwongen hun klanten te vergroenen en hebben behoefte aan een beter imago. De Efficiator biedt de mogelijkheid om woningen minder fossiele brandstoffen te laten gebruiken, waardoor ze vergroenen en we bieden een mogelijkheid de behaalde resultaten te gebruiken als input voor marketing.

Leveranciers van groene producten en duurzame diensten hebben de grootste moeite consumenten te bereiken. Door de bundeling van meerdere producten en diensten in één opdracht en meerdere opdracht bij elkaar te plannen wordt het voor leveranciers rendabel om via ons platform voor consumenten te werken.

Door onze unieke algoritmes te verbinden met de juiste data en processen kunnen wij via onze partners heel veel mensen minder fossiele brandstoffen laten gebruiken. De Efficiator is de beste manier om op korte termijn veel mensen actief bij de energietransitie te betrekken!  

afbeelding van Richard
Richard Ondernemer

Richard van Ravenstein Oprichter & CEO Richard (1967) wil een positieve impact wil hebben op de maatschappij. Als initiatiefnemer van de Efficiator kan hij zijn ervaringen in de installatiebranche en energiebranche combineren. zijn motto is; verbeter de wereld begin bij jezelf!

Update

www.efficiator.nl

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Klimaatbescherming

Alle 596 projecten