afbeelding van Monique
Monique Ondernemer

Ecostyling

Met mijn ecologisch interieurstylingbureau Mooier maak ik met gebruik van het reeds aanwezige meubilair van de bewoners een nieuw interieur.

De missie van Mooier is om te zorgen voor een mooiere woonomgeving voor individuen zonder dat het milieu daar onnodig voor wordt belast. Zodat een nieuw interieur ook bijdraagt aan een mooier milieu waardoor de wereld voor iedereen mooier wordt!

In Nederland is mooi wonen heel belangrijk. Er wordt heel veel geld aan besteed aangezien het de leefkwaliteit aanzienlijk kan verbeteren. Met de manier van Mooier draag je aan deze verbetering van de leefkwaliteit bij zonder dat het milieu hiervoor onnodig wordt belast. Immers er komt wel een nieuw interieur voor de bewoners zonder dat daar echter nieuwe meubels en accessoires voor dienen te worden aangeschaft. Dit concept heeft drie grote voordelen het is niet belastend voor het milieu, het levert een mooi interieur op en het kost de bewoners alleen de uren van de styliste van Mooier. Met dit concept wordt de hele wereld dus mooier!!

Het is een reeds bestaand concept dat alleen iets meer aandacht nodig heeft in de media om er voor te zorgen dat heel veel Nederlands van dit concept gebruik gaan maken.

Er dient een site te kopen waarin duidelijk naar voren komt hoe Mooier te werk gaat bij een ecologische styling, wat de resultaten kunnen zijn en wat het de bewoners ongeveer gaat kosten. Er is reeds reclame-materiaal ontwikkeld alleen dient dit op een bredere manier in de markt te worden gezet. Wellicht is een nieuw filmpje ook een goed idee gezien. Het is relatief gezien niet zo duur voor mensen om een ecologische styling af te nemen dat zou ook goed in de marketing van Mooier naar voren dienen te komen aangezien veel Nederlanders nu nog het idee hebben dat het gebruik van een styliste heel kostbaar is.

afbeelding van Monique
Monique Ondernemer

Ik ben een 46 jarige vrouw. Woonachtig in het westen van Nederland. Voor mij zijn schoonheid, spiritualiteit en integriteit het allerbelangrijkste. Drie kernwaarden die je ook terugvindt in mijn concept Ecostyling

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 556 projecten