afbeelding van Boy
Boy Ondernemer

E-Trailer

Veilig en comfortabel op vakantie met de smart-trailer app! Via je smartphone op de hoogte blijven van de status van je caravan of camper.

E-Trailers visie is: Rijden met een getrokkenvoertuig veilig en comfortabel maken!

Wat is SMART-Trailer?

SMART-Trailer geeft u via de SMART-Trailer app op uw smartphone informatie over de status van uw caravan of camper. Het SMART-Trailer systeem kan eenvoudig geïnstalleerd worden in elke camper of caravan. Controleer voor vertrek gemakkelijk de spanning van uw banden en zet bij aankomst uw caravan in een handomdraai waterpas. Nieuwsgierig naar welke modules u nog meer  kunt gebruiken? Klik dan door of bekijk de video

De Modules!

Hieronder staan twee van de best verkochte modules van het SMART-Trailer systeem.

  1. E-Pressure: Voorkom een klapband tijdens uw reisWist u dat met een verkeerde bandenspanning onnodig veel brandstof verbruikt wordt en de kans op een klapband aanzienlijk toeneemt? Met de bandenspanningsmodule blijft u altijd op de hoogte van uw bandenspanning. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige reis!
  2. E-Level: Nauwkeurig waterpas in mum van tijdVindt u het heen en weer lopen om uw caravan waterpas te zetten ook zo onhandig en vervelend? Met de E-Level kunt u overal zien of uw caravan waterpas staat. Bekijk gemakkelijk in de app of uw caravan waterpas staat terwijl u bijvoorbeeld nog in de auto zit of aan het neuswiel draait.

Klik hier voor een overzicht van alle modules!

Team achter E-Trailer

E-Trailer is gestart in februari 2015 door twee studenten van de TU Delft, Rick Lenssen en Boy Trip. Boy heeft in 2013 het bestuur gedaan van Europa’s grootste hightech incubator, YES!Delft. Tijdens dit bestuursjaar heeft hij kennis en ervaring opgedaan in de wereld van ondernemerschap. Rick heeft in 2012 en 2013 fulltime gebouwd aan Nuna7, de zonne-auto van het Nuon Solar Team. Met Nuna7 is Rick wereld kampioen geworden bij de World Solar Challenge in Australië. De ondernemerschap kennis van Boy, gecombineerd met de elektrotechnische kennis van Rick maakt dit het perfecte team om E-Trailer tot een groots succes te maken.

E-Trailer heeft in 2015 de publieksprijs van de Voor de Wereld van Morgen gewonnen. Dankzij de winst hebben we ons eerste prototype kunnen maken. Inmiddels is E-Trailer volgroeid tot een bedrijf met 10 man personeel en verkopen wij onze producten in 4 landen!

afbeelding van Boy
Boy Ondernemer

E-Trailer is gestart in februari 2015 door twee studenten van de TU Delft, Rick Lenssen en Boy Trip. Boy heeft in 2013 het bestuur gedaan van Europa’s grootste hightech incubator, YES!Delft. Tijdens dit bestuursjaar heeft hij kennis en ervaring opgedaan in de wereld van ondernemerschap. Rick heeft in 2012 en 2013 fulltime gebouwd aan Nuna7, de zonne-auto van het Nuon Solar Team. Met Nuna7 is Rick wereld kampioen geworden bij de World Solar Challenge in Australië. De ondernemerschap kennis van Boy, gecombineerd met de elektrotechnische kennis van Rick maakt dit het perfecte team om E-Trailer tot een groots succes te maken. E-Trailer levert een elektrisch aangedreven systeem dat het probleem van auto’s met onvoldoende trekvermogen oplost. E-Traile installeerd elektromotor in bestaande aanhangers, hierdoor hoeven auto’s de aanhanger niet meer te trekker maar rijd de aanhanger mee met de auto. Dankzij E-Trailer zijn, duurzame en lichtere auto’s, in staat om een grote aanhanger te trekken.

Winnaar ASN Bank Wereldprijs

van het jaar 2015

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

Reacties (10)

Meepraten? Login

afbeelding van Paul
Met E Trailer duurzaam op pad!
afbeelding van Hans
Succes!!
afbeelding van guus
Kan ik mijn huidige caravanonderstel vervangen door een e-trailer, dan zou dat fantastisch zijn
afbeelding van Mieke
Wanneer kunnen we het prototype bewonderen?
afbeelding van Jan-Carel
Kan de opgewekte energie ook gebruikt worden voor elektronische apparaten in de caravan (TV, magnetron, etc)?
afbeelding van Helmich
Een erg innovatief project, maarreh... geen PV panelen op het dak van de caravan?
afbeelding van Jan
De verbindingspoging van Google Chrome met www.e-trailer.nl is geweigerd. De website is mogelijk offline, of misschien is je netwerk niet correct geconfigureerd.
afbeelding van Jan
al overwogen om via KickStarter een project te starten?
afbeelding van Jan
Zelfde vraag als Helmich 25 November Een erg innovatief project, maarreh... geen PV panelen op het dak van de caravan? Veel vragen, maar komen er ook antwoorden of mogen we hier alleen maar hoera roepen?
afbeelding van guus
De trend is : een goedkoop kleine auto met laag verbruik in de stad. Daar zou dan bij vakanties een caravan achter moeten hangen. Dus weinig extra gewicht ten opzichte van de auto (RDW), het gewicht van de trailer dus zo licht mogelijk chassis, carbon fiber of Al en flexibel in maatvoering. Denk aan zeiljachten, lichte motoren en overbrenging, Lithium ion accu's
PROJECTEN

Meer projecten in Klimaatbescherming

Alle 310 projecten