afbeelding van Annemarie
Annemarie Ondernemer

Duurzame Kinderkamer Stylist

Styling en inhoudelijk advies over duurzame kinderkamerinrichting

Een Duurzame Kinderkamer

Als Duurzame Kinderkamer Stylist geef ik styling en inhoudelijk advies over duurzame kinderkamer inrichting. Mijn missie is om te laten zien hoe leuk, makkelijk en mooi duurzaam inrichten is.

Duurzame Kinderkamer Stylist

Mijn uitgangspunt is, wat is er al in huis en wat kan er hergebruikt worden. Daarna kijk ik wat er nog (echt) nodig is. Ik kies voor het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen en accessoires die tijdloos zijn en lang meegaan.

Zo creëer ik een Duurzame Kinderkamer die staat voor: een mix tussen hergebruik en nieuw,met aandacht voor natuurlijke en duurzame materialen, mens en milieu. Een mooie kamer voor nu en in de toekomst.

Ik adviseer over welke vloeren, verf, behang, meubels en accessoires duurzaam zijn. Daarnaast alles rondom slapen zoals matras en beddengoed. Ook geef ik informatie over hoe je op duurzame wijze komt aan wat je nodig hebt en waar je dan op let. 

Waarom is een Duurzame Kinderkamer belangrijk

Het is belangrijk om je kindje te laten slapen in een omgeving met zo min mogelijke schadelijke stoffen. Zeker als je kindje klein is, wordt er veel tijd in een kamertje doorgebacht. Door het kiezen voor natuurlijke materialen, slaapt je kindje in een veillige omgeving.

Voor wie werkt de Duurzame Kinderkamer Stylist

Particulieren, bedrijven, merken, winkels en bloggers 

Ik geef advies aan particulieren (variërend van kleuradvies tot volledige inrichting), bedrijven, merken, winkels en bloggers. Ik geef presentaties over wat duurzaam is en hoe je duurzaamheid toepast in de kinderkamer. Dit doe ik op beurzen, events en in winkels. Bloggers help ik bij het verkrijgen van de juiste achtergrondinformatie. Op projectbasis is het mogelijk om op locatie een (tijdelijke) duurzame kinderkamer in te richten.

 

afbeelding van Annemarie
Annemarie Ondernemer

Duurzaamheid en passie voor alles wat mooi en kwalitatief goed is, staat centraal in mijn leven. Elke dag kijk ik hoe ik door kleine handelingen bij kan dragen aan een fijne omgeving voor mens en milieu. Mijn overtuiging is, less is more. Deze overtuiging gebruik ik ook in mijn werk als Duurzame Kinderkamer Stylist. Hierin valt voor mij alles samen, creëren en duurzaamheid.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 310 projecten