afbeelding van Marga
Marga Ondernemer

Duurzame babyshower

Gun jouw baby een duurzame start met een duurzame babyshower!

Mijn missie is om te beginnen waar je kan beginnen met duurzaam en gezond leven: in de buik! Een babyshower is dè plek om duurzaam leven en duurzaam consumeren te introduceren. Een zwangerschap is uniek en een prachtig moment om stil te staan bij een duurzame toekomst voor jou, je partner en jullie aanstaande kindje.

Ik denk dat ieder mens op zijn/haar eigen manier duurzaam kan leven. Een zwangerschap is een unieke tijd in het leven, waarin grote veranderingen plaatsvinden. Een mooi moment om stil te staan bij duurzaamheid en de toekomst! Met de duurzame babyshower wil ik op een leuke manier een groot publiek trekken en introduceren in een duurzame wereld die bij hen past.

Ik heb een budget nodig om de duurzame babyshowers te kunnen organiseren, om te zorgen dat de juiste instanties op de hoogte zijn van het initiatief en om mezelf op de markt te onderscheiden met promotiemateriaal als flyers en duurzame materialen.

- zorgen voor promotiemateriaal - contact zoeken met aanbieders van duurzame producten - contact zoeken met aanbieders van duurzame workshops en activiteiten - onderdeel op website om babyshowers aan te vragen en wensen van ouders inzichtelijk te maken in de vorm van een wenslijst - aanleggen van mand met duurzame inhoud

afbeelding van Marga
Marga Ondernemer

Ik ben Marga, 33 en moeder van twee kinderen. Samen met mijn gezin woon ik in het prachtige Lage Vuursche. Geïnspireerd door de natuur en het vertrouwen in mijn prachtige kinderen zet ik mij graag in om de toekomst mooier, duurzamer en gezonder te maken voor ons allemaal.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 596 projecten