afbeelding van Gert
Gert Ondernemer

Duurzaamheid Vraag en Antwoord

Online forum waarop het publiek vragen kan stellen en antwoorden geven hoe we meer duurzaam kunnen doen.

Ik wil me graag inzetten voor een beter milieu en een rechtvaardiger samenleving. Daarom heb ik een projekt gepland voor een online forum waarop het publiek vragen kan stellen en antwoorden geven hoe we dit zelf kunnen doen. En wellicht ook welk beleid daar voor nodig is. Deze kennis willen we niet alleen opbouwen, maar ook bewaren en open toegankelijk houden. Omdat veel mensen wel voor duurzaamheid zijn, maar vaak niet weten hoe. Welke keuzen men heeft. Welke best practices er zijn. Voorbeelden van- en overleg over van wat men in de eigen omgeving kan doen. Aan dit forum kan iedereen interaktief bijdragen. Vraag het hier. We zullen ook experts zoeken die veel ervaring hebben en die ook moeilijke vragen kunnen beantwoorden.

Er zijn wel websites die ons vertellen wat we moeten doen, dat is prima. Maar soms zijn er meerdere oplossingen voor problemen en dat willen we ook graag weten. We willen ook kunnen stemmen op antwoorden en er zo met elkaar een kwaliteit aan toekennen. Soms kunnen er ook kanttekeningen worden geplaatst. Soms is er ook discussie mogelijk.

Allereerst is tijd nodig voor het ontwikkelen van het prototype dat de meeste functionaliteit al heeft, maar nog niet schaalbaar is.

Het plan is om een prototype te ontwikkelen zodat men kan zien hoe het werkt. Als dit succesvol is, gaan we aan de slag voor de productie versie. Wikipedia bewijst dat crowd-sourcing goed kan werken.

afbeelding van Gert
Gert Ondernemer

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 596 projecten