afbeelding van Tjerk
Tjerk Ondernemer

deWereldRedden.nl

Er zijn honderden goede daden die elk mens dagelijks kan doen, maar wat houdt ons tegen?

Actieplatform deWereldRedden.nl is een groeiende groep van wereldredders die acties bedenken om binnen hun eigen leefwereld en omgeving de wereld te verbeteren. Want dat kan prima, vooral als je zelf een tikkie guerilla, hardcore liefnaief, of vrij rigoreus in je hart zit. En ideeen zijn er voldoende! Hiervoor en hiermee maken we websites met 100 (video)handleidingen, ecogames, en consumindershop Nietskopen.nl. In 2011 voerde we de campagne 'Eigenlijk...' over globale solidariteit en brachten tientallen handleidingen over eerlijke handel naar onze community en acties naar de buitenwereld. Want wil je de wereld redden? Aan de slag dan!

2009-2011: 100 oplossingen online 2010-2011: 12.500 wereldreddende acties 2011: Vrijwilligerswerk kiezen makkelijk maken 2011-2012: Toeristisch hedonisme ombuigen in positieve buurtactie 2011-2013: Honderden Nieuwe Nederlanders rekruteren als Wereldredders 2018: Elke Nederlander: 1 goede daad extra.

Er zijn honderden goede daden die elk mens dagelijks kan doen, maar wat houdt ons tegen? Misschien te weinig tijd? Te duur? Te ingewikkeld? Hoera! Tijd om elk belemmering systematisch te ondermijnen met voorbeelden, lol, uitleg en bravoure van hoe het wel kan.

Terra Futura en Actieplatform deWereldRedden.nl zijn altijd op zoek naar partners, nieuwe wereldredders, opdrachtgevers en gelijkgezinden. Kunnen we je helpen om de wereld te verbeteren? Mail ons: info@terrafutura.nl Links: www.dewereldredden.nl, www.terrafutura.nl, www.nietskopen.nl, www.gadgetwijzer.nl

Onze nieuwe missie iVrijwilliger wil een boost te geven aan vrijwilligerswerk. We zoeken vrijwilligers om geinterviewd te worden over hun inzet, zodat geinteresseerde wereldredders een glimps kunnen opvatten van hoe het werk is, de organisatie en het gevoel. Ons verlanglijstje staat ook op www.dewereldredden.nl

afbeelding van Tjerk
Tjerk Ondernemer

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 390 projecten