afbeelding van Irene
Irene Ondernemer

DeGroeneDate

DeGroeneDate is de groenste datingsite van Nederland. Dé plek waar groene mannen en groene vrouwen elkaar ontmoeten.

DeGroeneDate is de groenste datingsite van Nederland. Dé plek waar groene mannen en groene vrouwen elkaar ontmoeten, tijdens de groenste dates en groepsactiviteiten. We verbinden singles, groene mannen en vrouwen, en helpen hen aan een duurzame relatie. We promoten een groene levensstijl, nemen deel aan groene groepsactiviteiten (natuuronderhoud, beachcleanups, goede doelen wandelingen, etc.) en dragen zo bij aan een groenere wereld.

Nederland telt bijna 3 miljoen singles. Online daten is voor steeds meer mensen, ook voor de 40+ groep, een goede manier om andere singles te ontmoeten. Er zijn in Nederland al veel (tientallen, honderden) datingsites. Maar er is nog géén groene datingsite voor groene mensen.

Ik zou graag met één of enkele professionals: - de opzet en werkwijze van mijn datingsite checken en verbeteren - het duurzame karakter van de datingsite versterken - de promotie verbeteren, om meer bekendheid te krijgen bij de (groene) doelgroep.

  1. Het concept verder uitwerken
  2. Het concept onderzoeken en versterken
  3. De opzet van de website verder uitdenken en doorvoeren
  4. De eerste groep leden aantrekken voor een pilot
  5. Verbeteringen doorvoeren op basis van de pilot
  6. Meer promotie om snel een grotere doelgroep te bereiken
  7. Evenementen bedenken en organiseren. 8. Evalueren en het project verder verbeteren.

DeGroenedate bestaat nog niet. DeWandeldate wel!

Op dit moment is er nog geen Groene datingsite. Maar natuurliefhebbers zijn van harte welkom bij DeWandeldate, de voorloper en inspiratiebron voor DeGroenedate.

afbeelding van Irene
Irene Ondernemer

Irene is groot natuurliefhebber. Ze is het liefst in de vrije natuur, wandelend, fietsend, of bezig met natuurwerk. Voorheen was Irene marktonderzoeker, ze werkte bij universiteiten, onderzoeksbureaus en bedrijven. In 2011 richtte ze activiteitensite OutdoorFriends op. Met de opgedane ervaring startte ze in 2014 met DeWandeldate. Mijn volgende initiatief zou DeGroeneDate kunnen zijn ...

Update

Dit projectidee eindigde in 2016 in de Top 25 van duurzame ideeën voor de ASN Wereldprijs. DeGroenedate wordt voorlopig niet uitgewerkt. Alle groene singles zijn welkom bij mijn andere site: DeWandeldate.nl, voor wandelaars en zeker ook voor natuurliefhebbers. Inmiddels hebben we daar bijna 3400 leden en er zijn al zeker 150 koppels ontstaan. Groet, Irene den Ouden

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 352 projecten