afbeelding van Bedaffair
Bedaffair Ondernemer

De innovatie van ecologische natuurlatex matrassen

Bedaffair: nieuwe generatie #natuurlatex #matrassen, onovertroffen in kwaliteit & gemaakt volgens hoogste #ecologische & sociale standaard.

Bedaffair is een uniek en bijzonder, zelfstandig Nederlands bedrijf met ambachtelijke werkplaatsen in Nederland en Duitsland. 20 jaar geleden begonnen de eigenaren Arend en Marjolein Vaders met het ontwerpen en produceren van handgemaakte matrassen, bedden en boxsprings op basis van ecologische en biologische grondstoffen. Omdat slapen een van de 1e levensbehoefte is, immers een mens kan minder lang zonder slaap in leven blijven dan zonder eten, vinden wij gezond en biologisch slapen net zo belangrijk als biologisch eten. Onze missie is dan ook om klimaat, mensenrechten en biodiversiteit te verbinden in het meest intensief gebruikte meubelstuk in ons huis: het bed.

Weet waar je op slaapt.

Veel mensen hebben geen idee waar ze precies op slapen. De meest verkochte matrassen zijn gemaakt van (koud)schuim, polyether of traagschuim. Dit bestaat uit chemische componenten, waarvan de grootste aardolie is. Om meerdere, voor de hand liggende redenen is dit niet gunstig voor het milieu noch de gezondheid. Bedaffair biedt een gezond en mooi alternatief, tegen vriendelijke prijzen.

Bij Bedaffair werkt ieders nachtrust aan een duurzame samenleving waarin levenskwaliteit centraal staat. Onze kennis, passie en zeldzaam unieke manier van adviseren waar het gezond en weldadig slapen betreft hebben we gerealiseerd in een online en een fysieke winkel.

Hoe doet Bedaffair dat?

Een voorbeeld van vele uit onze unieke manier van ontwerpen & produceren: Dankzij een nieuwe innovatieve methode is het Bedaffair gelukt om zowel CO2 neutraal te produceren èn een subliem comfort te behouden waar het natuurlatex matrassen betreft. Het gerenommeerde TÜV Rheinland instituut heeft onze natuurlatex matrassen de hoogste score ooit gegeven voor o.a. comfort, flexibiliteit, herstelkracht en duurzaamheid. De ecologische natuurlatex komt van duurzame landbouw en is zowel FSC als Rainforest Alliance gecertificeerd. Dit betekent dat biodiversiteit behouden blijft en eerlijke en gezonde arbeidsomstandigheden centraal staan. En dat is uniek wat betreft natuurlatex matrassen in Nederland.

Uitrusten begint bij goed slapen.

Bedaffair is lekker slapen voor een mooiere toekomst. Bij ons betekent goed voor jezelf zorgen ook meteen goed voor je omgeving zorgen. Want aan onze bedden, matrassen en andere slaapproducten zit geen chemisch luchtje. Wij vinden dat het anders kan en moet.Daarom kiezen wij voor de meest beproefde, natuurlijke materialen. En zorgen voor een zo klein mogelijke voetafdruk.

afbeelding van Bedaffair
Bedaffair Ondernemer

Bedaffair is een uniek en bijzonder, zelfstandig Nederlands bedrijf met ambachtelijke werkplaatsen in Nederland en Duitsland. 20 jaar geleden begonnen de eigenaren Arend en Marjolein Vaders met het ontwerpen en produceren van handgemaakte matrassen, bedden en boxsprings op basis van ecologische en biologische grondstoffen. Omdat slapen een van de 1e levensbehoefte is, immers een mens kan minder lang zonder slaap in leven blijven dan zonder eten, vinden wij gezond en biologisch slapen net zo belangrijk als biologisch eten. Onze missie is dan ook om klimaat, mensenrechten en biodiversiteit te verbinden in het meest intensief gebruikte meubelstuk in ons huis: het bed. Hoe doet Bedaffair dat? Een voorbeeld van vele uit onze unieke manier van ontwerpen & produceren: Dankzij een nieuwe innovatieve methode is het Bedaffair gelukt om zowel CO2 neutraal te produceren èn een subliem comfort te behouden waar het natuurlatex matrassen betreft. Het gerenommeerde TÜV Rheinland instituut heeft onze natuurlatex matrassen de hoogste score ooit gegeven voor o.a. comfort, flexibiliteit, herstelkracht en duurzaamheid. De ecologische natuurlatex komt van duurzame landbouw en is zowel FSC als Rainforest Alliance gecertificeerd. Dit betekent dat biodiversiteit behouden blijft en eerlijke en gezonde arbeidsomstandigheden centraal staan. En dat is uniek wat betreft natuurlatex matrassen in Nederland. Weet waar je op slaapt. Veel mensen hebben geen idee waar ze precies op slapen. De meest verkochte matrassen zijn gemaakt van (koud)schuim, polyether of traagschuim. Dit bestaat uit chemische componenten, waarvan de grootste aardolie is. Om meerdere, voor de hand liggende redenen is dit niet gunstig voor het milieu noch de gezondheid. Bedaffair biedt een gezond en mooi alternatief, tegen vriendelijke prijzen. Bij Bedaffair werkt ieders nachtrust aan een duurzame samenleving waarin levenskwaliteit centraal staat. Onze kennis, passie en zeldzaam unieke manier van adviseren waar het gezond en weldadig slapen betreft hebben we gerealiseerd in een online en een fysieke winkel. Met een eigen smaak en beleving. En waar eerlijkheid, service en advies nog steeds hoog in het vaandel staan.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 596 projecten