afbeelding van Milou
Milou Ondernemer

De Groene Grachten

De Groene Grachten is koploper in Nederland met haar succesvolle aanpak voor het verduurzamen van oude gebouwen.

De Groene Grachten is adviseur en procesbegeleider in het verduurzamen van historische gebouwen. Wij helpen mensen hun pand energiezuinig te maken en in duurzame energie te voorzien. Of het nu een woning, kantoor, fort, hotel, museum, kantoor of kerk is. 

We begonnen ooit op de grachten, met de verduurzaming van 6 grachtenpanden op de Nieuwe Prinsengracht. Inmiddels werken we door heel Nederland aan het toekomstbestendig maken van bijzondere historische gebouwen. We stellen onder andere energiescans op en maken integrale energieconcepten. Ook verzorgen we de bouwbegeleiding en doen innovatief project management. 

afbeelding van Milou
Milou Ondernemer

Met veel enthousiasme studeer ik Architectonische Techniek aan de Hogeschool van Amsterdam. Inmiddels derde jaars en vandaar de kans om een half jaar stage te lopen. Dankzij de bouwtechnische achtergrond en mijn belang voor ecologisch verantwoord bouwen ben ik bij een prachtig bedrijf, De Groene Grachten gekomen. Hier gaat al mijn plezier, in de opleiding, in op!

Update

Wij zoeken een nieuwe collega! Als Junior Projectmanager Sustainable Buildings ontwikkel je innovatieve energieconcepten voor historische gebouwen. 0 tot 2 jaar werkervaring. Spread the word! http://bit.ly/vacature-junior-projectmanager

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Klimaatbescherming

Alle 352 projecten