afbeelding van De Gezonde Stad
De Gezonde Stad Ondernemer

De Gezonde Stad

De Gezonde Stad wil Amsterdam duurzaam en gezond maken.

De handen uit de mouwen voor een duurzame stad!

Wij maken de stad niet gezond door erover te praten maar door te doen en door actie! Gestuurd door de uitkomsten van De Gezonde Stad Monitor, het onderzoek dat wij jaarlijks uitvoeren naar hoe duurzaam Amsterdam is, starten wij projecten en organiseren wij events. Op deze manier maken wij de grote thema’s en uitdagingen voor onze stad heel concreet en bieden wij iedereen in de stad de kans om mee te doen met de verduurzaming van de stad.  

Wij geloven daarbij dat echt verandering van onderop komt, want een gezonde stad ontstaat niet vanzelf. Die gezonde stad maken wij samen! Juist door de verbinding te zoeken tussen bewoners, ondernemers, bedijven en de gemeente ontstaat er echt duurzame verandering.

Daarom bouwen wij aan een community van Amsterdammers en koplopers uit de stad om samen met ons de stad te verduurzamen.

 

 

afbeelding van De Gezonde Stad
De Gezonde Stad Ondernemer

De Gezonde Stad wil Amsterdam duurzaam en gezond maken. Dit doen wij door samen met een community van Amsterdammers, koplopers uit stad innovatieve en concrete projecten te starten, met daarin een specifieke focus op het vergroenen en circulair maken van de stad.

Update

12 april: Jij Maakt De Stad in The Student Hotel. Op dit energieke event kom je erachter hoe gezond Amsterdam nu echt is en of we op de goede weg zitten. Nog veel belangrijker, je ontdekt hoe jij in actie kunt komen, want een gezonde stad ontstaat niet vanzelf. Die gezonde stad maak jij! Maak je op voor een avond vol inspiratie, waarin jij samen met de tofste duurzame initiatieven uit de stad in allerlei workshops direct aan de slag gaat om Amsterdam duurzamer te maken!

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 369 projecten