afbeelding van CrowdAboutNow
CrowdAboutNow Ondernemer

CrowdAboutNow

CrowdAboutNow maakt van elk individu een investeerder door kleine investeringen (€500 gemiddeld) een verschil te laten maken.

CrowdAboutNow maakt van elk individu een investeerder door kleine investeringen (€500 gemiddeld) een verschil te laten maken.

We stellen ondernemers in staat om kapitaal te verzamelen bij hun belangrijkste achterban: Klanten, omwonenden en fans, in plaats van bij financiele instellingen.

We moedingen iedereen aan om de rol en verantwoordelijkheid van bank of investeringsmaatschappij te nemen in hun lokale maatschappij.

 

MKB-ondernemingen minder afhankelijk maken van klassieke financiers, en individuen in staat stellen te investeren in hun lokale maatschappij.

Langzaam maar zeker moeten klassieke financiers een stapje terug doen, en wordt het steeds lastiger voor MKB-ondernemingen die midden in de maatschappij staan om aan kapitaal te komen.

Deze ondernemingen kunnen echter rekenen op veel steun van hun klanten en fans, die hebben immers baat bij hun voortbestaan.

Ben je geen ondernemer, maar vind je het wel leuk om betrokken te zijn bij je (lokale) maatschappij? Kijk eens op http://www.crowdaboutnow.com of er niet een gave onderneming is waarin je wilt investeren!Like ons op Facebook of volg ons op Twitter om leuke updates te krijgen over ondernemers die we financieren.

We hebben inmiddels een stevig juridisch raamwerk en een goed werkend systeem. Hiermee zijn al met succes 20 ondernemingen gefinancierd.Deze methode van financiering is echter nog erg onbekend. Ken je een ondernemer die op zoek is naar kapitaal en naar betrokkenheid? Dan zouden we blij zijn met je doorverwijzing!

afbeelding van CrowdAboutNow
CrowdAboutNow Ondernemer

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 390 projecten