afbeelding van Shekila
Shekila Ondernemer

CorkWood, uniek en duurzaam!

Wij produceren duurzame schorten gemaakt van kurk!

Wij hebben reeds een bedrijf in biologische horecakleding waar we heel blij mee zijn. 1 product van ons verkoopt beter dan de rest van onze producten, daarom willen we ons daar nog meer op focussen. Dit product betreft onze kurk schorten, ja inderdaad....gemaakt van 100% natuurlijke kurk. En je kunt het  nog makkelijk schoonhouden ook. Gewoon....met een vochtige doek.

We hebben nu een basic design maar willen meer stoere designs gaan ontwikkelen en zijn daar op dit moment hard mee bezig. Wij hebben alleen nog wat hulp nodig omdat dit best een investering is zoals je kunt begrijpen.

Helpen jullie ons mee om op een duurzamere manier in de keuken te staan? Niet alleen vegan koken maar ook vegan textiel dragen terwijl je het bereidt. Dan beloven wij je dat je het straks kunt kopen in de leukste lifestyle winkels en mooie warenhuizen.

CorkWood, for real vegan junkies!

 

afbeelding van Shekila
Shekila Ondernemer

Mijn naam is Shekila, moeder van 2 meiden van 6 en 8 en daarnaast onderneemster in de duurzame wereld. In 2011 had ik mijn eerste biologische kledinglijn voor dames, dit mondde uiteindelijk uit in duurzame bedrijfskleding. Ik zag dat de markt in biologisch eten groeide in Nederland en zo groeide ook de offerte aanvragen naar biologische horecakleding. Inmiddels zie ik nog meer potentie in 1 bepaald product van ons waar ik mij echt verder op wil focussen. Alleen heb ik daar wat financiële hulp bij nodig om dit te kunnen realiseren en de wereld nog een beetje mooier te maken in de keukens van Nederland en daarbuiten, ver daarbuiten zelfs. Ja, ik heb grote ambities. Wij verkopen al in België en zijn nu bezig met Scandinavië en Duitsland. Ons product CorkWood wordt ethisch verantwoord geproduceerd in Europa en is vrij van kinderarbeid of excessieve werkomstandigheden en daarnaast is het goed voor het milieu! Maar bovenal zijn we bezig met stoere designs, want het oog wil ook wat!

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 390 projecten