afbeelding van Kim
Kim Ondernemer

Chumkriel Language School - Cambodja

De Chumkriel Language School biedt Engelse les aan meer dan 300 kinderen uit de Chumkriel community.

De Chumkriel Language School is een van onze partners in Cambodja. Zij bieden Engelse les aan meer dan 300 kinderen uit de Chumkriel community. De school ligt naast de public school van de Chumkriel community en deze twee organisaties werken nauw samen. Naast de Engelse lessen die worden geven aan de kinderen kunnen de mensen uit de omgeving ook bij het project terecht voor informatie over gezondheid en zijn er voor hen verschillende educatiemogelijkheden, zoals computerlessen en gratis toegang tot de bibliotheek van het project.

Door het bevorderen van sociale vaardigheden, professionele vaardigheden, de Engels taal te leren en het verstrekken van steun en aanmoediging aan gezinnen wil Chumkriel bijdragen aan een betere toekomst voor de community.

Als vrijwilliger kun je dit project voor een korte tijd ondersteunen en daarnaast een steentje bijdragen aan een brug tussen hier en daar door verbinding te leggen en andere mensen ook te inspireren.

Be More ondersteunt kleinschalige projecten in Afrika en Azië, zowel met vrijwilligers als financieel. Een van de projecten waar we mee samenwerken is Chumkriel Language School. 

Wanneer je bij dit project aan de slag gaat, ondersteun je de Khmer leraren bij het geven van Engelse les. Daarnaast hebben ze ook een bibliotheek en worden er computerlessne gegeven. Het project is volop in ontwikkeling en er is veel ruimte voor eigen initiatief. 

Vanaf 4 weken kun je bij dit project aan de slag. Kijk op de website voor meer informatie over dit project!

afbeelding van Kim
Kim Ondernemer

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 390 projecten