afbeelding van Wouter
Wouter Ondernemer

Bundles

Bundles biedt zuinige huishoudelijke apparatuur aan in een abonnement. Wij zorgen dat de apparaten goed worden gebruikt en hergebruikt.

In Nederland gooien we per jaar 1.300.000 wasmachines, drogers en vaatwassers weg. Dit moet anders. Het moet circulair! Wij geloven in een wereld waar alleen de beste apparaten worden gebruikt en hergebruikt. Wij bieden daarom pay-per-use abonnementen aan voor Miele wasmachines, drogers en vaatwassers. De apparaten zijn van topkwaliteit en gaan veel langer mee dan de standaard "wegwerp apparaten". Daarnaast gebruiken ze minder stroom, water en wasmiddel. De onderdelen zijn relatief makkelijk te vervangen en als een apparaat echt kapot is gaat deze terug naar de Miele fabriek waar de onderdelen worden gerecycled. Ons doel is om zoveel mogelijk Nederlandse huishoudens op een duurzame manier apparaten te laten gebruiken.

Sinds begin 2015 verkopen wij met ons bedrijf Bundles pay-per-use abonnementen op wasmachines en drogers. Wij geloven dat het voor gebruikers, fabrikanten en het milieu leuker en beter is als iedereen duurzame kwaliteitsapparaten gaat gebruiken, een win-win-win situatie. Bovendien kunnen we met de Bundles Buddy (verbinding met het internet) zorgen dat het apparaat langer meegaat en minder energie, wasmiddel en water verbruikt. Zo kunnen we de totale waskosten voor een huishouden verlagen en wordt het gebruik van een duurzaam apparaat goedkoper dan het bezit van een ‘wegwerpapparaat’. Wassen zonder Waste noemen we dat; wassen volgens de circulaire economie.

Wij zijn het afgelopen jaar gegroeid van 200 abonnementen in januari tot ruim 600 nu (gemiddelde inkomsten €22 per maand). In 2017 willen we de groei van 300% ten minste evenaren! Des te meer abonnementen we verkopen, des te meer apparaten we moeten financieren. We hebben daarom investeringen nodig waarmee we nieuwe, duurzame apparaten kunnen kopen en bij klanten kunnen plaatsen. Om te groeien is een betere naamsbekendheid ook handig! Veel Nederlanders weten nog niet dat een abonnement een goed alternatief is ten opzichte van kopen. Wij willen daar verandering in brengen en jij kan ons helpen! Noem ons bijvoorbeeld bij vrienden en familie of raad ons aan bij iemand die op zoek is naar een nieuwe wasmachine, droger of vaatwasser. Zie ook https://www.bundles.nl/ voor meer informatie.

Blije klanten zijn voor ons erg belangrijk! We zien dat veel nieuwe klanten binnenkomen via bestaande klanten. Een goed teken en we doen er alles om dat zo te houden. Daarnaast starten we zo nu en dan met een crowdfunding campagne. Het delen of steunen van de campagne: http://bit.ly/2jCp01E wordt natuurlijk erg gewaardeerd ;-).

afbeelding van Wouter
Wouter Ondernemer

Hoi! Ik ben Wouter en ik geloof dat we samen een circulaire economie kunnen realiseren. Daarom stop ik nu al mijn passie en energie in Bundles.

Update

Wij willen jou graag betrekken bij de ontwikkeling van Bundles. We gaan binnenkort met hulp van ASN crowdfunden! Wil je hier samen met ons een grandioos succes van maken? Kom dan naar onze Pizza-avond op 26 of 27 september @ de Bundles HQ op de Flinesstraat 2-4 in Amsterdam. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. Meld je aan via: https://bundles.typeform.com/to/NHOgkM

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 390 projecten