afbeelding van Maike
Maike Ondernemer

BUBBLES

Natuurlijke verzorgingsproducten die goed zorgen voor kinderen en samen met kinderen goed willen zorgen voor onze (onder)waterwereld!

BUBBLES is een lijn met natuurlijke verzorgingsproducten voor kinderen. Milde verzorgingsproducten die goed zijn voor kinderen en de planeet.

Bubbles is ontwikkeld voor de nog gevoelige huid van kinderen en bevat alleen milde en verzorgende natuurlijke en biologische ingrediënten. Een zachte formule die ook geschikt is voor kinderen met een droge en gevoelige huid. Het assortiment bestaat uit drie producten: Bath & Shower, Shampoo en Conditioner; allemaal sulfaatvrij, zeepvrij, alcoholvrij en zonder gluten.  

Onze missie

Bubbles wil kinderen bewustmaken van wat er gebeurt met alles dat 'verdwijnt' via het afvoerputje. In en rond huis gebruiken we dagelijks een heel scala aan chemische stoffen. Zonder dat we ons daarvan bewust zijn vervuilen ze ons water. Wat gebeurt er met het water van het afwassen, van het schoonmaken, van het wassen van de kleren, van het douchen. Waar blijft alles dat 'verdwijnt' via het afvoerputje en wat zijn hier de gevolgen van voor het milieu? Bubbles neemt kinderen mee naar de onderwaterwereld, waar de vriendjes van Bubbles vele avonturen beleven. Op deze manier maakt Bubbles kinderen op een leuke manier bewuster van wat er allemaal aan schadelijke stoffen via het afvoerputje 'verdwijnt' en hoe je dit kan voorkomen door natuurlijke (verzorgings)producten te gebruiken.

Goed zorgen voor kinderen en de planeet

De producten van Bubbles bevatten alleen natuurlijke en biologische ingredienten. Dit is beter voor kinderen en ook beter voor de (onderwater)wereld. Bij het gebruik van deze producten komen er namelijk geen schadelijke stoffen in het water terecht. Alle producten zijn verpakt in flesjes die voorzien zijn van een zuinige doseerpomp en gemaakt van bio-based plastic. Dit is een duurzame en minder milieubelastende verpakking, omdat hiervoor gebruik wordt gemaakt van het hernieuwbare materiaal suikerriet. Voor kids sluiten de producten ook nog eens perfect aan op hun belevingswereld. Denk aan vrolijke verpakkingen, een handig doseerpompje en heerlijk schuim. Ook de geur is zo samengesteld dat het kinderen aanspreekt.

Natrue gecertificeerd

Omdat Bubbles het belangrijk vindt dat ouders kunnen vertrouwen op de goede kwaliteit van de producten, zijn de producten gecertificeerd met het NATRUE label. Dit is een internationaal keurmerk met strenge criteria en strikte normen voor natuurlijke en biologische cosmeticaproducten. De producten hebben hiervoor een certificatieproces ondergaan en voldoen hiermee dus aan een strikte standaard.

afbeelding van Maike
Maike Ondernemer

Maike is initiatiefnemer en eigenaar van Bubbles en moeder van drie jongens. Voor de toekomst van onze kinderen vindt zij het belangrijk dat we SAMEN -jong en oud- onze planeet en onze kinderen goed verzorgen. Ze wil kinderen er bewust van maken waarom ze goed moeten zorgen voor onze planeet en hoe ze daar bij kunnen helpen. Met de natuurlijke verzorgingsproducten van Bubbles wil Maike bijdragen aan het goed zorgen voor kinderen en de planeet!

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 414 projecten