afbeelding van Maike
Maike Ondernemer

BUBBLES

Natuurlijke verzorgingsproducten die goed zorgen voor kinderen en samen met kinderen goed willen zorgen voor onze (onder)waterwereld!

BUBBLES is een lijn met verzorgingsproducten voor kinderen. De producten zijn volledig van natuurlijke oorsprong en de verpakking is circulair. Het zijn milde verzorgingsproducten die goed zijn voor kinderen en goed voor de planeet.

Goed zorgen voor kinderen en de planeet

De producten van Bubbles bevatten alleen natuurlijke en biologische ingrediënten. Dit is beter voor kinderen en ook beter voor de (onderwater)wereld. Bij het gebruik van onze producten komen er namelijk geen schadelijke stoffen in het water terecht. Bubbles is speciaal ontwikkeld voor de nog gevoelige huid van kinderen en bevat uitsluitend milde en verzorgende natuurlijke en biologische ingrediënten. Alle producten zijn verpakt in flesjes die gemaakt zijn van bio-based plastic en voorzien zijn van een zuinige doseerpomp. Voor kids sluiten de producten ook nog eens perfect aan op hun belevingswereld. Denk aan vrolijke verpakkingen, een handig doseerpompje en heerlijk schuim. 

NATRUE gecertificeerd

Omdat we het belangrijk vinden dat ouders kunnen vertrouwen op de goede kwaliteit van de producten, zijn de producten van Bubbles gecertificeerd met het NATRUE label: een internationaal keurmerk voor natuurlijke en biologische cosmeticaproducten. 

Onze missie 

Bubbles wil kinderen bewustmaken van wat er gebeurt met alles dat 'verdwijnt' via het afvoerputje. In en rond huis gebruiken we dagelijks een heel scala aan chemische stoffen. Zonder dat we ons daarvan bewust zijn vervuilen ze ons water. Wat gebeurt er met het water van het schoonmaken, van het wassen van de kleren, van het douchen. Waar blijft alles dat wegspoelt via het afvoerputje en wat zijn hier de gevolgen van voor het milieu? Omdat kinderen de toekomst zijn, vindt Bubbles het belangrijk dat zij veel meer betrokken worden bij het samen goed zorgen voor de planeet. Bubbles wil kinderen dan ook bijbrengen dat ze ook hun steentje bij kunnen dragen aan het goed zorgen voor de (onder)waterwereld door op te letten wat er door het afvoerputje wegspoelt. 

Nog meer ouders en kinderen bewust maken!

De producten van Bubbles zijn in oktober 2017 geïntroduceerd en nu al verkrijgbaar zowel binnen als buiten Nederland. Ouders en kinderen zijn tevreden en enthousiast! We hebben mooie samenwerkingen met zowel groothandels, winkels, webshops, kapperszaken en kinderboekenwinkels. Maar we willen nog veel meer ouders en kinderen bereiken met onze producten en onze boodschap. En daar hebben we aanvullend budget voor nodig. En dat is voor mij de reden om mee te doen met de ASN Wereldprijs! Dit budget zou ik kunnen gebruiken om de productlijn verder uit te breiden en meer educatieve middelen gericht op kinderen te ontwikkelen. Zodat we onze boodschap aan een grotere groep kinderen kunnen meegeven. Want jong geleerd is oud gedaan!

Wil je graag nog meer weten? Bekijk dan ook de film van Bubbles!  

Update: Als 'Starter van de Week' stond ik dinsdag 11 september met Bubbles in de Financiele Telegraaf. Mocht je meer willen weten over het verhaal en de persoon achter Bubbles lees dan hier het interview.

afbeelding van Maike
Maike Ondernemer

Maike is initiatiefnemer en eigenaar van Bubbles en moeder van drie jongens. Voor de toekomst van onze kinderen vindt zij het belangrijk dat we SAMEN -jong en oud- onze planeet en onze kinderen goed verzorgen. Ze wil kinderen er bewust van maken waarom ze goed moeten zorgen voor onze planeet en hoe ze daar bij kunnen helpen. Met de natuurlijke verzorgingsproducten van Bubbles wil Maike bijdragen aan het goed zorgen voor kinderen en de planeet!

Update

Als 'Starter van de Week' stond ik op dinsdag 11 september met Bubbles in De Financiële Telegraaf. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2543925/bewust-maken-met-schuim

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 288 projecten