afbeelding van Irene
Irene Ondernemer

Bravico

Een social app die nieuwe vriendschappen tussen jonge mensen mogelijk maakt. Geen schaamte, geen taboe. Eenzaamheid aanpakken is dapper.

Het idee

Bravico is een social app die nieuwe vriendschappen tussen jonge mensen - 18 t/m 35 jaar - mogelijk maakt. Innovatief en idealistisch. 

Het effect

De eenzaamheid onder jongeren / jonge mensen aanpakken, zonder schaamte, zonder taboe. Eenzaamheid aanpakken is namelijk dapper. Jonge helden die iets tegen eigen of andermans eenzaamheid willen doen, gebruiken Bravico.

Lekker zelf doen 

Bravico richt zich op studenten, expats, young professionals en nieuwkomers tussen de 18 en 35 jaar. Bravico vindt en matcht in eigen wijk of stad, op een voor jonge mensen toegankelijke en toffe manier: via een zelf te installeren social app. 

Betrokken 2.0

Jonge mensen die zich aanmelden voor een nieuwe vriendschap worden daarvoor beloond. Bijvoorbeeld met een korting op hun ziektekostenverzekering (langdurige eenzaamheid leidt namelijk tot ernstige gezondheidsklachten en bijzonder hoge zorgkosten). Of door reductie te krijgen op culturele, sportieve of sociale activiteiten, zoals op een abonnement van de sportvereniging of bioscoop. Karma! 

Doelstelling project

Bravico is reeds vastgelegd als intellectueel eigendom en tevens een geregistreerde merknaam. Met hulp van de ASN Bank (lees: door mee te doen aan Voor de wereld van morgen) hoop ik een samenwerkingspartner met lef te vinden, die met mij Bravico wil uitbouwen tot een succesvolle social app. Wellicht wel gekoppeld aan de bestaande dienstverlening van het bedrijf of de organisatie. Een zorgverzekeraar? CJP? Een bioscoopketen? Sportclub? ANWB? En wat ik met het te winnen geldbedrag wil doen? Dat is natuurlijk voor het laten bouwen en testen van de app. Durf jij? Let's partner up.

afbeelding van Irene
Irene Ondernemer

Naast mijn start-up initiatief Bravico ben ik werkzaam als freelance tekstschrijver, blogger en adviseur. Als voormalig hulpverlener en leidinggevende in de ggz zet ik al mijn verwondering, lef en creativiteit in om de wereld een klein beetje mooier te maken. Je leest meer over en van mij op https://www.irenecampfens.nl/

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

Reacties (1)

Meepraten? Login

afbeelding van Merlijn
Ken je https://www.sam-application.com al? Wellicht een goede partij om mee samen te werken! Groet en succes!
PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 422 projecten