afbeelding van Irene
Irene Ondernemer

BRAVICO

Krachtvoer voor de jonge generatie. Dialoog, ontmoeting en samenwerking voor een positief en sociaal actief leven.

BRAVICO is een duurzame beweging met een duidelijke visie: positiviteit helpt de jonge generatie vooruit.

Waarom?

Positiviteit werkt. BRAVICO reikt jonge mensen duurzame oplossingen, contacten en zingeving aan.

Positiviteit?

Jazeker. We draaien er graag omheen, maar op veel zaken die de jonge generatie bezighouden, rust een taboe. Een taboe doorbreek je door er ‘normaal’ over te doen. Er onbevooroordeeld over mogen horen, lezen en praten. En de zaken vooral niet problematiseren of generaliseren.

Welke zaken?

Eenzaamheid bijvoorbeeld. En dat is wat anders dan een sociaal isolement. Als je meer wilt weten over dit verschil, doe vooral mee.

BRAVICO’s aanpak

Bijna alles is makkelijker gezegd dan gedaan. Ook de bewustwording rond ‘ingewikkelde’ onderwerpen als eenzaamheid is best een ding. Maar BRAVICO gelooft dat het niet onmogelijk is. Soms is er gewoon een omweg nodig. Een die leidt langs alle belangrijke thema’s van de jonge generatie. En uiteindelijk komen we daar waar we moeten zijn.

Om deze positieve beweging in gang te zetten, moeten we samenwerken. Want iedereen mag weten dat de jonge generatie uiteindelijk ook de meest positieve generatie is, toch? Samenwerken kan door het delen van echte verhalen, het aangaan van de dialoog, het vinden van (h)erkenning , het opbouwen van duurzame sociale contacten en het boosten van positiviteit.

BRAVICO organiseert ontmoetingsactiviteiten, workshops en trainingen, dialoogsessies en lezingen over generatiegebonden thema’s, in samenwerking met, veelal jonge, (ervarings)deskundigen, het bedrijfsleven en andere belanghebbenden.

Doelstelling project

BRAVICO is reeds vastgelegd als intellectueel eigendom en tevens een geregistreerde merknaam. Met hulp van de ASN Bank (lees: door mee te doen aan Voor de wereld van morgen) hoopt BRAVICO verder te bouwen aan het platform. Een beweging met ongekende impact creëren. En wat er met de geldprijs gebeurt? Daarmee kan een boost gegeven worden aan het de meest positieve beweging van Nederland. Wie durft? Let's partner up.

afbeelding van Irene
Irene Ondernemer

Naast mijn start-up initiatief Bravico ben ik werkzaam als freelance tekstschrijver, blogger en adviseur. Als voormalig hulpverlener en leidinggevende in de ggz zet ik al mijn verwondering, lef en creativiteit in om de wereld een klein beetje mooier te maken. Je leest meer over en van mij op https://www.irenecampfens.nl/

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over deze onderneming op de website

Ga naar website

Volg op social

Reacties (1)

Meepraten? Login

afbeelding van Merlijn
Ken je https://www.sam-application.com al? Wellicht een goede partij om mee samen te werken! Groet en succes!
PROJECTEN

MEER GERELATEERDE PROJECTEN

Alle 299 projecten