afbeelding van Mark
Mark Ondernemer

BoxBites - Geniet van goede tussendoortjes!

De box met gezonde tussendoortjes: wij maken goed en lekker snacken makkelijk!

BoxBites maakt goed en lekker snacken makkelijk. Wij bezorgen een box met gezonde tussendoortjes aan huis of op het werk. Dit gebeurt op abonnementsbasis: klanten vinden wekelijks, tweewekelijks of vierwekelijks onze box op de deurmat. Het abonnement is altijd opzegbaar en bezorging is helemaal gratis. Een eenmalige bestelling is ook mogelijk. De doos past gewoon door de brievenbus, dus thuis blijven is niet nodig. 

De tussendoortjes van BoxBites bevatten géén geraffineerde suikers of andere kunstmatige rommel en zijn allemaal glutenvrij. Kortom: minimale bewerking met maximale smaak. De dozen bevatten onder andere natuurlijke varianten van chocola en rozijntjes met een wel héél bijzondere smaak. Maar ook nootjes, gedroogd fruit en smakelijke voedingsrepen ontbreken niet. 

Met onze gezonde snackbeweging willen wij het bewustzijn over eten in Nederland vergroten en de drempel om gezond te snacken verlagen. 

Gezond genieten was nog nooit zo makkelijk!

De motivatie om BoxBites te lanceren is drieledig. Allereerst willen we het bewustzijn over goed eten vergroten in Nederland. Ten tweede nemen wij daadwerkelijk de drempels weg om gezond te kunnen snacken. De tussendoortjes van BoxBites bieden een alternatief voor het door voedingsreuzen beheerste aanbod van supermarkten. Supermarkten verkopen hun schappen aan de hoogste bieders. Die voegen suiker en andere kunstmatige rommel veelal gretig toe aan hun producten. Ook het afstruinen van biowinkels en reformzaken is niet langer nodig. Wij bezorgen de tussendoortjes – gratis – aan huis of op het werk. Tot slot tonen wij onze maatschappelijke betrokkenheid door onze samenwerking met KANs. Deze organisatie biedt jongeren met een beperking een arbeidsperspectief. Zij zijn verantwoordelijk voor het inpakken en gereed maken van onze dozen. 

Alle input is welkom

Om onze doelen voor de komende tijd te behalen is naast onze volledige toewijding een aantal zaken nodig. De eerste is werkkapitaal voor onze productontwikkeling en branding. Het door ontwikkelen van onze producten betekent dat er nieuwe ontwerpen nodig zijn, nieuwe tussendoortjes besteld moeten worden het bestelproces (digitaal) verder ontworpen moet worden en ons team aangevuld moet worden met enkele talenvolle personen. Branding is verder essentieel voor ons project. Door slimme online en offline marketing kunnen wij onze doelgroep bereiken en naamsbekendheid in Nederland en daarbuiten vergroten. Om deze productontwikkeling en branding te financieren, zijn wij op zoek naar ‘slim’ geld. De tweede benodigde is coaching van enthousiaste professionals. Om BoxBites om te schalen en uit te breiden naar nieuwe markten zullen meerdere (strategische) beslissingen genomen moeten worden. Hierbij worden wij graag geholpen door professionals en overige leden van voordewereldvanmorgen.

 

afbeelding van Mark
Mark Ondernemer

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 596 projecten