afbeelding van Lotje
Lotje Ondernemer

BORO*MINI

Wij produceren duurzame babyproducten, geverfd met pigmenten uit planten, gemaakt van gerecycled en of GOTS gecertificeerd katoen.made in NL

Onze Missie is om deze wereld beter te maken. Wij willen voor iedere baby een warm welkom. Door alleen maar met natuurlijke en plantaardige ingrediënten te werken dragen we ook bij aan een beter toekomst voor al onze kinderen. Alle babyproducten op de huidige markt zijn synthetisch gekleurd, en vaak geproduceerd in een lage lonen land. Het is vreemd dat je baby, puur en net uit de buik gekomen, likt, kwijlt en sabbelt aan een synthetisch gekleurde doek, wij willen een natuurlijk alternatief bieden. Daarnaast zijn er in Nederland maar liefst 1 op de 9 gezinnen die niet kunnen voorzien in de basisbehoeften voor hun pas geboren baby. In Amsterdam is dit zelfs bij een kwart van de gezinnen aan de hand. Deze babies en moeders willen wij helpen, door middel van banen te creeren, en in Nederland te produceren. We bieden een opleidings traject aan en helpen bij doorstroming naar een baan. Hiermee bieden we op lange termijn een oplossing.

We zijn nu nog opzoek naar financiering en medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt die in Amsterdam wonen. Weet je iemand of heb je tips mail dan naar Lotje@boromini.com. We zijn deze week 12-2-2017 begonnen met een team van 3 mensen die een half jaar bij ons stage lopen. vanaf 15 maart gaan we online met onze webshop en kunnen de eerste bestellingen worden geplaatst!

afbeelding van Lotje
Lotje Ondernemer

Lotje Terra en Celia Geraedts zijn de oprichters van BORO*MINI een nieuw babyproducten label. Wij kleuren onze producten alleen maar met plantaardige grondstoffen in ons atelier in Amsterdam. 0% poor, 100% social; Boro Mini is een hele mooie nieuwkomer in de 'bewuste' babywereld. Boro is een Japans gebruik en betekent 'gebruik alles, verspil niets'.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website
PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 596 projecten