afbeelding van Wendy
Wendy Ondernemer

Boek 'De wijsheid achter emotie en gevoel'

Hoe ga je natuurlijk om met emoties en pijn? Leer je eigen menselijke natuur, en die van anderen, kennen en vertrouwen.

Hoe word je je bewuster van wie je bent en wat je nodig hebt? Je dagelijks leven zit vol informatie en spiegels om daarachter te komen. Het leren toelaten en begrijpen van je emoties en gevoelens leidt tot innerlijke groei en positieve levensvervulling. Toch ben je geneigd ervoor weg te lopen of je ertegen te verzetten. Dit boek neemt je mee naar de wijsheid die achter al je emoties en gevoelens te ontdekken is. Niet alleen door heldere theoretische uitleg, maar vooral ook door praktische voorbeelden, ervaringsverhalen en tips. De auteur deelt zowel haar professionele deskundigheid als haar eigen levensverhaal met de lezer. Haar geloof in de kracht van openheid, verbinding en vertrouwen is daardoor voelbaar en overtuigend. De reflectievragen die ze de lezer na elk hoofdstuk meegeeft, helpen de zoektocht naar de wijsheid achter emotie en gevoel succesvol te voltooien.

Misschien vraag je je af wat jij NU kunt doen om bij te dragen aan een betere wereld. Mijn antwoord hierop is: maak ruimte van binnen door met je eigen emoties en pijn om te leren gaan. Naar schatting komt ongeveer 90% van al het lijden op de wereld voort uit menselijk onvermogen om te gaan met emoties en pijn. Draag daarom zorg voor jezelf. Het is de meest wezenlijke bijdrage die je aan jezelf én anderen kunt geven. Creëer ruimte om te ademen, te ontspannen en te ervaren wat is. Vanuit ruimte wordt duidelijk wat je nodig hebt om te doen: het biedt je richting. Ruimte stelt je in staat om anderen te ontmoeten en van dienst te zijn. Ruimte helpt je ook om afwijkend gedrag of tegenovergestelde meningen te ontvangen, te integreren en te respecteren. Het helpt je om voorbij conflicten en angst te bewegen. Innerlijke ruimte is de basis voor vreedzaam samenleven.

Na 9 jaar noeste arbeid is het boek klaar. Het boek is 1 oktober 2016 uitgegeven in eigen beheer. De inmiddels ruim 30 boekrecensies zijn lovend, maar dit garandeert niet dat mensen het boek gaan vinden. Jij kunt helpen om het boek bij anderen onder de aandacht te brengen. Wijs collega's, vrienden, familie en buren op het bestaan van dit boek. Zo werken we samen aan een betere wereld.

 

afbeelding van Wendy
Wendy Ondernemer

Hoe ga je natuurlijk om met emoties en pijn? Hoe word je je bewuster van wie je bent en wat je nodig hebt? Je dagelijks leven zit vol spiegels om daarachter te komen. Het leren toelaten en begrijpen van je emoties en gevoelens leidt tot innerlijke groei en positieve levensvervulling. Toch ben je geneigd ervoor weg te lopen of je ertegen te verzetten. Mijn naam is Wendy van Mieghem. Ik ben psycholoog & socioloog en Ik help ondernemers en professionals om de spiegel van hun dagelijks leven te verstaan. Wanneer je een dieper inzicht ontwikkeld in jezelf en anderen, kun je gemakkelijker tot de kern komen. Je leert hoe je vervulling kunt vinden dichtbij huis.

Update

Er zijn nu ook Bewust Leven Trainingen voor professionals verkrijgbaar! En er wordt druk gewerkt aan de Engelse vertaling van het boek :-) Lees meer op de website en in mijn maandelijkse nieuwsbrief!

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 596 projecten