afbeelding van Peter
Peter Ondernemer

Bksy - Boeken delen en anderen ontmoeten

Mensen in verbinding brengen met elkaar door boeken. Ouderen, eenzamen of basisschoolkinderen kunnen eigen boeken delen en elkaar ontmoeten.

Mensen vertellen al eeuwenlang verhalen om een boodschap, kennis of moraal over te brengen aan anderen. Verhalen raken, verbinden en zet mensen in beweging.

Onze behoefte aan verhalen en verbinding met mensen is nooit verdwenen. Sterker nog, misschien hebben we deze behoefte wel meer dan ooit. Wij willen met Bksy deze verhalen en kennis zo dicht mogelijk bij onze gebruikers brengen via boeken en mensen.

Via de Bksy app leen je eigen boeken en leeservaringen van vrienden, familie, buurtgenoten, collega’s en andere like minded Bksy gebruikers. Via lokale Bksy Spots kun je de boeken en verhalen met elkaar uitwisselen en elkaar ontmoeten. We doen er alles aan om dat ene verhaal dat op jou ligt te wachten bij jou in de buurt te krijgen. Doe je mee? Je kunt de app al downloaden op https://getbksy.com.

afbeelding van Peter
Peter Ondernemer

Met mijn online innovatie achtergrond ben ik altijd bezig met het zoeken naar nieuwe manieren om bestaande dingen te doen. Dankzij online kunnen veel dingen anders, efficiënter, goedkoper, transparanter. Simpelweg van mens tot mens. Zo ook boeken delen. Waarom delen we niet onze boeken met elkaar? En ontmoeten we onderweg nog leuke mensen ook? Dat is de basis voor Bksy. Bij Bksy houd ik me met name bezig met de productontwikkeling, zeg maar het bouwen van de app. Ik kan niet wachten met zien welke mooie ontmoetingen we dankzij Bksy tot stand brengen.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 291 projecten