afbeelding van Roderick
Roderick Ondernemer

BETTER.. Clothing

Duurzame mode duur en stoffig? Niet met BETTER.. Clothing. Stijlvolle, duurzame kleding tegen goede prijzen. Wear BETTER.. feel better.

Een beter milieu begint bij jezelf. Daarom moet iedere man. Ten minste 1 product van BETTER.. Clothing in zijn kast hebben. Of het nu een onder T-shirt, trui of overhemd is. Het maakt niet uit. Al door één item te kopen help je al een klein beetje. En veel kleine beetjes maken uiteindelijk groot een verschil. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen of Fair Trade bamboe. Beter voor mens en milieu. Voordelen voor jou: - Mooie zachte stof. - Geen kans op irritaties. - Jij houdt je overhemden en truien langer goed. - Goed ademende en temperatuur regulerende stoffen. Daarbij krijgt iedereen die zich inschrijft op de website of via social media: - Elke week een stijltip. -  En altijd gratis stijladvies via FB chat en de e-mails die je ontvangt.

Al sinds de middelbare school wil ik iets in de mode doen. Het liefst een eigen label. Dat is nu gelukt. Ik heb jarenlang in de mode gewerkt. En na er een tijdje er tussen uit te zijn geweest kan ik nu mijn droom achterna. Waarom dan een duurzaam kledingconcept? Ik denk dat veel mensen, waaronder ikzelf. Op een bepaald punt in het leven, kijken naar wat ze terug kunnen doen voor de maatschappij. Daarnaast is er nog het economische aspect. Dit is ook belangrijk. Ik kom uit een omgeving waar de biologische producten enorm in opkomst kwamen. Toen ik hoorde dat mijn contract niet meer verlengd werd moest ik opzoek naar iets anders.. Mijn droom. Zodra ik hoorde dat ik weg moest ben ik gaan googlen, onderzoeken lezen en met ondernemers gaan praten. Zoals jullie misschien wel weten is de kledingindustrie heel vervuilend. Om over de arbeidsomstandigheden nog maar niet te praten. Gelukkig zijn er mogelijkheden om uit die donkere hoek te blijven. Ik wilde dan ook graag de biologische, duurzame vertaling naar de mode maken. Ik heb mij hier in verdiept en zag dat die beweging langzaam op gang komt. Alleen niet genoeg. Ik wil dat het stoffige eraf gaat en het stijlvolle, misschien zelfs wel een beetje sexy erbij komt. Helpen jullie mij hierbij?

 

afbeelding van Roderick
Roderick Ondernemer

Hi, ik ben Roderick, een jonge ondernemer die zich bezighoudt met stijlvolle, duurzame mannenmode. Geboren in Stadskanaal en nu al een tijd woonachtig in Haarlem. Al sinds de middelbare school wist ik dat ik iets in de mode ging doen. Toen mijn contract bij mijn vorige werkgevers niet verlengd werd, stond ik voor de keuze. Of weer een 9 tot 5 baan, of mijn droom achterna. Je ziet het, ik koos voor mijn droom.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 596 projecten