afbeelding van Victor
Victor Ondernemer

Beeolocal

Beeolocal is een zoekmachine voor lokale honing. Beeolocal helpt door lokale imkers en lokale consumenten te verbinden.

Het idee voor Beeolocal ontstond na een van de vele niesbuien als gevolg van hooikoorts. Op het internet werd honing als mogelijke oplossing genoemd. Maar waar koop je die lokale honing? Na uren zoeken kwam ik een mogelijke locatie tegen. Dat moet makkelijker kunnen dacht ik en zo ontstond Beeolocal.

Honing is een prachtig natuurproduct dat overal om ons heen gemaakt wordt. Maar waar je deze lokale honing kan kopen is vaak minder makkelijk te ontdekken. Beeolocal helpt door lokale imkers te koppelen aan lokale consumenten. Zodat we samen kunnen genieten van deze honing. Dat is beter voor het milieu en nog heel lekker ook.

Inmiddels staan er meer dan 250 locaties online, maar dat kunnen er nog veel meer zijn! Weet jij een locatie waar je lokale honing kan kopen? Of ben je imker en verkoop je zelf honing? Voeg jouw locatie dan gratis toe!

afbeelding van Victor
Victor Ondernemer

Designer en ondernemer met een passie voor natuur.

Update

Wij zijn opzoek naar sponsors! Beeolocal is gratis en dat houden we graag zo. Maar een website live houden is niet zonder kosten. Daarom zijn we opzoek naar sponsors die passen bij onze doelgroep. Bedrijven met een focus op een duurzame wereld. https://www.beeolocal.com/adverteren/

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 287 projecten