afbeelding van Karin
Karin Ondernemer

At Your Plate

Wanneer je geeft om het milieu, je gezondheid en dierenwelzijn ben je je misschien nog niet bewust dat dit allemaal op je bord begint....

Het is ons allemaal niet ontgaan, de Aarde zit aan de beademingsmachine! We doen er alles aan om onze energie en producten "duurzaam" te maken. Maar..is dit genoeg? Willen we niet dat de Aarde floreerd? In alle weelde die de Natuur voor ons gemaakt heeft? Ik ben er zeker van dat ook jouw antwoord "JA" is. En, willen we niet allemaal af van die "welvaartsziektes"? Zoals kanker, diabetes, obesitas, hart-en vaatziekten etc.? Ook hierop is jouw antwoord ongetwijfeld "JA". Als we daarbij dan ook nog ervoor kunnen zorgen dat dieren niet mishandeld, verkracht, misbruikt en vermoord worden is het plaatje compleet. Want geen enkel (geestelijk gezond) mens kan de aanblik van een dier dat lijdt niet aanzien. Dus, als we hier allemaal "JA" op hebben gezegd, HOE krijgen wij dan met zijn allen voor elkaar om én het milieu te ontlasten, én onze gezondheid een boost te geven én daarbij ook nog eens te zorgen dat het dierenleed stopt? Het antwoord is simpel, doch voor veel mensen erg moeilijk.... BEGIN BIJ JE BORD! Bij je bord??? Hoe dan? Dit is iets wat "At Your Plate" graag wil uitleggen tijdens interactieve voorlichtingen en presentaties bij bedrijven, instellingen, gaarkeukens, restaurants, particulieren.... eigenlijk aan iedereen, persoonlijk of via een online voorlichting. Onze missie is om mensen, op een vriendelijke, zachte doch no-nonsense manier bewust te maken dat het consumeren van dierlijke producten schadelijke gevolgen heeft voor onze gehele samenleving.

Toen ik voor het eerst met veganisme in aanraking kwam vond ik het maar stom en raar. "Stelletje geitewollensokken, boomknuffelende hippies!", dacht ik. Maar toen ik documantaires ging kijken over alle aspecten van het veganisme gingen mijn ogen open. "Waarom weet niet iedereen dit?!" was mijn eerste reactie. En dat is nu mijn missie geworden.... "Iedereen, die het horen wil. op de hoogte brengen van de schadelijke gevolgen voor milieu, mens en dier wanneer we op zo'n enorme schaal dierlijke producten blijven consumeren.

Een goede website, promotie materiaal, reclame!

Volgende week heb ik mijn eerste presentatie, bij Qurrent in Amsterdam. Ik hoop hier positieve feedback te krijgen die ik mee kan nemen naar andere bedrijven, instellingen etc. Mijn plan is om zoveel mogelijk naamsbekendheid te krijgen door op zoveel mogelijk plaatsen voorlichtingen te verzorgen. Een goede portfolio is essentieël.

afbeelding van Karin
Karin Ondernemer

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

PROJECTEN

Meer projecten in Natuur en milieu

Alle 595 projecten