afbeelding van Arlette
Arlette Ondernemer

4NaturalKids

Bij 4NaturalKids draait het om ambacht. Wij onderscheiden ons door handwerk, kleine oplages, eigen ontwerpen en bewuste materiaalkeuze.

Bij 4NaturalKids draait het allemaal om ambacht. Van idee tot het uiteindelijke product. Wij willen dan ook graag dat de ambacht die in Nederland onder ons is behouden blijft. Wij hebben de ambitie om groter te groeien zonder daarbij onze waarden uit het oog te verliezen. We willen kwalitatief hoge producten leveren, handgemaakt met biologisch katoen en andere natuurlijke, duurzame materialen zonder verspilling. En dat allemaal in Nederland. 4NaturalKids is bedacht door Arlette en haar moeder Elly. Samen ontwierpen ze een extra grote, unieke badcape die je vanaf 0 tot junior kan gebruiken. Echt een product dat langer mee gaat dan alleen de eerste 3 maanden. Een duurzaam en praktisch product. Inmiddels is de collectie gegroeid en blijven er nieuwe items komen. Elly doet nog steeds het meeste naaiwerk en af en toe is er hulp van andere dames. Maar we zijn altijd op zoek naar mensen die bijvoorbeeld een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt, mensen die na hun pensioen nog willen blijven werken of gewoon graag achter de naaimachine willen kruipen! 4NaturalKids is een familiebedrijfje met de grote wens om te groeien samen met mensen met een passie voor ambacht!

Als babymassage docente kom ik, Arlette, bij mensen thuis. Ik zie veel babyproducten en met name de omslagdoeken en badcapes zie ik tijdens de lessen veel. Wat mij opviel is dat ze vaak zo klein en vierkant zijn. De eerste 3 maanden prima maar daarna eigenlijk al gauw te klein. Ook werd er in de babybranche weinig tot geen gebruik gemaakt van biologisch katoen. Zo ontstond het idee om een extra grote badcape te maken met een unieke vorm. Te gebruiken van 0 tot junior en uiteraard gemaakt van biologisch katoen. Inmiddels is de collectie uitgebreid met diverse baby en kids items. Een totaalconcept met gebruik van biologisch katoen, hout, gerecyclede garens en andere natuurlijke materialen.

We komen graag in contact met dames die niet meer werken, met pensioen zijn of een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt. Die veel vakkennis hebben op het gebied van naaiwerk en graag aan de slag willen.

De website draait, we hebben een aantal prachtige retailers waar onze producten verkocht worden en ook op social media zijn we actief. Door in contact te komen met de juiste mensen hopen wij te kunnen blijven groeien op een manier die bij ons past.

afbeelding van Arlette
Arlette Ondernemer

4Naturalkids is opgericht door Arlette Dijkstra. Als babymassage docente kom ze bij veel mensen thuis. Veel van de producten zijn nog altijd niet biologisch. Ook zijn de badcapes en wikkeldekens vierkant en klein. Hierdoor ontstond het idee van een extra lange, extra handige en duurzame badcape. Geschikt van 0 tot junior. Wat begon met de unieke badcape is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide collectie met pure, eerlijke en originele babyproducten. Samen met haar moeder Elly en vriend Ruud wordt de hele collectie bedacht, ontworpen en geproduceerd.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

Reacties (1)

Meepraten? Login

afbeelding van Lucia
Waar zijn de mensen nodig die hieraan mee kunnen werken (woonplaats) ? Kunnen ook werkloze 55+ reageren?
PROJECTEN

Meer projecten in Mens en samenleving

Alle 390 projecten