afbeelding van Pieter
Pieter Ondernemer

1,1 milard kilo CO2 uitstoot minder, élk jaar

SpeedComfort helpt huishoudens tot wel 30% te besparen op hun gasgebruik. Als 1/4 van de NL huishoudens dat doet, halen we ons doel.

SpeedComfort wil particulieren en bedrijven helpen met het reduceren van energielasten terwijl tegelijkertijd het comfort in de verblijfsruimten verbetert. Een Nederlands product, 16 cent stroom per jaar, biobased materiaal, in elkaar gezet door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.In 2015 werd SpeedComfort bij BNN/VARA gekozen tot 'Het Groenste Idee v an Nederland'.

Profiteer nu van de extra korting, speciaal voor de Wereld van Morgen en bespaar 20%. In de webshop vul je bij het afrekenen de code MORGEN2018 in. Dan krijg je naast de algemene korting van 10% nog eens 10% extra reductie: https://www.speedcomfort.nl/webwinkel/ 

HOE WERKT DE SPEEDCOMFORT?

De SpeedComfort zorgt dat de warmte uit de radiator of convector versneld en gelijkmatiger in de ruimte komt. Met één handbeweging klik je hem onder een radiator, tussen de twee platen. Vier magneten aan de zijkanten houden de SpeedComfort op zijn plaats. Hij heeft een temperatuurgevoelige schakelaar en gaat automatisch werken als de radiator 33 graden wordt. Omdat de SpeedComfort lucht langs de de warme radiator 'duwt', is de meerwaarde ook groot bij radiatoren die zijn ingebouwd of onder een vensterbank zijn geplaatst.In een woning heb je er gemiddeld zes tot acht nodig. Binnen twee jaar terug te verdienen.

30% stookkosten besparen in 3 stappen

[10%] Plaats SpeedComforts in de radiatoren in verblijfsruimtes.

[+10%] Verlaag de aanvoertemperatuur van het water in je cv installatie naar 60 graden. (Dankzij het extra vermogen dat de SpeedComforts aan de radiatoren geven, wordt je huis gewooneven warm als eerst)

[+10%] Regel je CV installatie goed in of laat dit doen. Dit heet 'waterzijdig inregelen'.

In 2016 leverde crowdfunding met Oneplanetcrowd ruim €270.000 op. Hiermee werd het mogelijk om drie varianten te maken, ook voor convectoren. De meeste centrale verwarmingsinstallaties kunnen nu profiteren van de meerwaarde van deze slimme radiatiorventilator. Vanaf oktober start verkoop 2018 in een kleine 200 bouwmarkten in Nederland en België.

SpeedComfort werd 'Het Groenste Idee van Nederland', was runner-up in de finale van de de Energie[S]Topper van stichting DOEN, stond in de MKB Innovatie Top 100 en won de Frisse Dingen Innovation Award van Natuur & Milieu.

SpeedComfort was onder meer te zien bij GreenProjects, een programma van RTL7. 

afbeelding van Pieter
Pieter Ondernemer

SpeedComfort, de slimme radiatorventilator helpt je huis comfortabeler te krijgen, zorgt voor minder temperatuurschommelingen, maakt energiebesparing tot wel 30% mogelijk, is in een handomdraai te plaatsen, maakt nauwelijks geluid, gebruikt te verwaarlozen hoeveelheid stroom en is geschikt voor radiatoren en convectoren. SpeedComfort is winnaar van 'Het groenste Idee van Nederland 2015', staat in de MKB Innovatie Top 100 en won de 'Frisse Dingen Award' van Natuur & Milieu.

Update

Deze ondernemer heeft nog geen update geplaatst.

Steun dit project

Geïnspireerd en wil je de ondernemer(s) verder helpen? Dat kan op verschillende manieren.

Nieuwsgierig geworden?

Lees alles over ons project op de website

Ga naar website

Volg ons op social

Reacties (1)

Meepraten? Login

afbeelding van Bart
Hallo, Ik help allerlei bedrijven aan subsidie, financiering en kredieten en denk dat ik voor jullie ook best wat kan betekenen. Sowieso bestel ik er twee om ze te proberen, maar dat helpt jullie helaas niet aan de gedroomde tonnen:) Stuur een berichtje en ik kom graag vrijblijvend kennis maken Groeten Bart
PROJECTEN

Meer projecten in Klimaatbescherming

Alle 291 projecten