Duurzame marktplaats

Alleen ga je sneller. Samen kom je verder. VDWVM is een platform waar kennis, ervaring, netwerk, publiciteit en inspiratie samenkomen.

Mensen bedenken slimme ideeën op onbewaakte ogenblikken. Op de fiets, starend uit het raam, tijdens een wandeling of onder de douche.  Soms lijken de ideeën zo simpel, dat je je afvraagt waarom het er nog niet is.Of waarom je het zelf niet hebt verzonnen.Maar een idee bedenken is één ding. Er mee aan de slag gaan, is een ander verhaal.Je hebt er moed voor nodig, want je gaat tijd, geld en energie stoppen in iets waar je in gelooft, maar je loopt ook risico's.Het kan misgaan, waardoor alles voor niets is geweest.Het kan zijn dat mensen het helemaal niet zo'n goed idee vinden.Of dat de markt er nog niet klaar voor is.

Voor ondernemers is dit een lastige en kwetsbare fase.  En wij kunnen hen helpen om daar doorheen te komen.Want één ding is zeker: ze kunnen het niet alleen. Alle projecten zoeken mensen die hen kunnen steunen. Moreel door het geven van een hartje, maar vooral ook met kennis, ervaring, netwerk, coaching, door het project te delen via social media of door er over te schrijven.De mogelijheden zijn eindeloos.Dus wacht niet langer en struin door de projecten heen. Kijk wat jou aanspreekt en waar jij bij kunt helpen. En zo maken we samen de wereld elke dag een beetje beter.