afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Zonnepanelen uitrollen als een tapijt?

In 5 minuten je zonnepaneel uitrollen: zo wordt zonne-energie opwekken wel heel gemakkelijk.

Roll away met Roll-Array.
Roll away met Roll-Array.

John Hingley en zijn team, gespecialiseerd in duurzame energie ontwierpen een zonnepaneel die uitrolt als een tapijt. De Roll-Array genaamd, eenvoudig te installeren en door zijn flexibiliteit makkelijk te vervoeren. De bijna 200 meter lange zonnepanelen kunnen in 5 minuten worden uitgerold. Twee mensen zijn er nodig om deze energiebron te activeren.

Levensreddende uitvinding

De Roll-Array heeft de capaciteit om energie te faciliteren op plaatsen waar dit voorheen onmogelijk was. Denk aan ramp- en oorlogsgebieden die moeilijk toegankelijk zijn voor grote en zware voertuigen. Met deze prachtige uitvinding bouw je in 5 minuten een energiebron die een ziekenhuis met 120 bedden van stroom kan voorzien. Deze uitvinding kan in de toekomst noodhulp verbeteren in ramp- en oorlogsgebieden en daarmee levens redden. Wij worden heel erg enthousiast van deze uitvinding! Wat vind jij?

.... en meer

Zonnepanelen te duur? Huur! of lees alles over Broodje-Aapverhalen die rond gaan over zonnepanelen. En zon is van iedereen: je kunt je zonnepanelen ook delen met je buurt!

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

MEER GERELATEERDE BLOGS

Alle 1.187 blogs