afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Zonnend rijk worden

Met ParkFlyRent verdien je geld aan je geparkeerde auto

Bij Voordewereldvanmorgen.nl zijn we altijd op zoek naar slimme ideeën. En op Marketing Online vonden we er weer eentje! Door dit slimme idee kun je geld verdienen aan je geparkeerde auto als jijzelf met het vliegtuig op pad gaat. 

Een extra zakcentje

ParkFlyRent ontstond toen oprichter Niels zich realiseerde dat het parkeren van zijn auto op Schiphop duurder was dan de ticket naar zijn bestemming. Zijn idee? Auto's van vakantiegangers delen! Je parkeert je auto gratis bij ParkFlyRent - vlakbij Schiphol - en zij verhuren hem tijdens jouw afwezigheid. Bij terugkomst word je door een privé-chauffeur opgehaald bij de terminal en naar je gewassen auto gebracht. Je bespaart dus sowieso op je parkeerkosten en als er meer dan 50 kilometer per dag met jouw auto gereden is deel je ook in de winst. 

(H)eerlijk zullen we alles delen 

De deeleconomie is in volle gang! Het wordt steeds normaler om allerlei producten en diensten met mensen (in je omgeving) te delen. Dat kan bijvoorbeeld heel makkelijk via HeelNederlandDeelt. Een online platform voor iedereen die graag wil delen. Meer specifieke producten delen kan natuurlijk ook, kleding bijvoorbeeld via LENA the fashion library. Bij deze Amsterdamse kledingbibliotheek ontdek je een nieuwe garderobe zonder mens en milieu te belasten. 

 

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Natuur en milieu

Alle 1.399 blogs