afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Winnaars ASN Bank Wereldprijs 2017 bekend!

Trainingsdagen, businessplannen, pitches en een jury die ze het hemd van het lijf vroeg. Dit zijn de winnaars!

Winnaars ASN Bank Wereldprijs 2017 - Foto: Wim Hollemans
Winnaars ASN Bank Wereldprijs 2017 - Foto: Wim Hollemans

Er stonden zes fantastische ondernemingen in de finale van de ASN Bank Wereldprijs 2017. Tijdens een zinderende finale presenteerden de ondernemende wereldverbeteraars hun innovatieve ideeën aan het publiek en de jury. Maar… zoals Henny Huisman altijd zei 'er kan er maar 1 de winnaar zijn', en in het geval van de Wereldprijs zijn dat er gelukkig 3. Dit zijn ze geworden, de winnaars van de ASN Bank Wereldprijs 2017!

Natuur & Milieu

Klippa – de moderne kassabon heeft vanavond € 13.333,33 gewonnen! Gefeliciteerd! Met het prijzengeld gaat het team van Klippa de voorfinanciering van de Klippakast bekostigen zodat ze sneller kunnen opschalen. Misschien zie jij ze wel tijdens de pilot in Groningen! De Klippakast zorgt ervoor dat jij jouw kassabonnetje op je smartphone ontvangt. Geen papierverspilling meer dus!  

Klimaatbescherming

Met het idee van 's werelds grootste database voor zonne-energie-opbrengst is SunData naar huis gegaan met een bedrag van € 13.333,33 Gefeliciteerd! Weet jij of jouw zonnepanelen het wel genoeg doen? Geef je op, krijg direct inzicht in de prestaties van jouw panelen en help de database groeien, zodat er nog meer groene energie opgewekt kan worden!

Mens & Samenleving

In de categorie Mens & Samenleving heeft Somnox de slaaprobot gewonnen. Gefeliciteerd! Zij kunnen met € 13.333,33 verder met het ontwikkelen van hun prototypes. Misschien slaap jij over een tijdje ook als een roosje, met een robot.

Publieksprijs

SunData viel niet alleen in de smaak bij de jury, zij kregen ook de meeste stemmen van het publiek en gaan er dus ook met de Publieksprijs van € 2.583  vandoor! Van harte gefeliciteerd!

Wij wensen alle finalisten heel veel succes bij het verder laten groeien van hun ondernemingen! Benieuwd naar eerdere winnaars van de ASN Bank Wereldprijs? Hier is een overzicht van de winnaars van 2016.

afbeelding van Redactie
Redactie Auteur

Het team van Voor de Wereld van Morgen blogt, twittert en belt er de hele dag op los. We interviewen inspirerende duurzame ondernemers. We spreken met deskundigen over actuele thema's. We organiseren netwerkborrels voor ondernemers in onze community en bieden inspiratie voor een duurzame lifestyle. Wie zijn wij? Milou (community manager), Maartje (communicatie-adviseur), Jessie (redactie en social-media), Maikel (projectaanmeldingen en content ). Wil je iets aan ons kwijt? Mail dan naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

INSPIRATIE

Meer blogs in Klimaatbescherming

Alle 1.465 blogs